Padomi, kā automašīna kļūs par tavu patvērumu

Rūpīgi izvēlies mūziku, lai noskaņotos braukšanai, – ne pārāk agresīvu, ne pārāk iemidzinošu. Ierunāti teksti ļaus tev “lasīt” klasiku vai smieties kopā ar populāru komiķi. Vai arī sāc dienu ar paša domugraudiem savā diskā. Tomēr saglabā modrību, arī klausoties ierakstus ar relaksācijas vai pašhipnozes vingrinājumiem. Turiet visus ierakstus un diskus vienā noteiktā vietā.

Sargā sevi: pie spoguļa piekarini nelielu sudraba bumbiņu sarkanā lentītē. Saskaņā ar fen šui tas palīdzēs novirzīt kaitīgo enerģiju. Varbūt novieto savu mīļāko reliģisko simbolu uz vadības paneļa. Dažās valstīs šāds simbols parasti ir Jaunava Marija. 

Likvidē jucekli: izmet laukā vecās mantas, tukšās kartona kārbas, kafijas krūzes, bērnu rotaļlietas. Iztīri visu: šur un tur uzpilini pāris pilienu greipfrūtu eļļas. Pievieno dažus pilienus citrona un rozmarīna eļļas ūdenim un izmazgā pārsegus. Notīri vadības paneli; uz putekļu lupatas uzpilini jebkuru no iepriekš minētajām eļļām.

Sagatavo “burvju komplektu”, lai atvairītu negadījumus: kādu īpašu grāmatu; ar ēteriskām eļļām iesmaržotas salvetes; veselīgas uzkodas, minerālūdeni; kādu karikatūru, kas liek pasmaidīt. 

Laimīgu ceļu!

 

Avots: www.psychcentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment