Baltijas Mediju Alianse uzsāk sadarbību ar Postimees Grupp TV reklāmas tirdzniecības jomā

“Baltijas Mediju Alianses” Igaunijas birojs nodod četru TV kanālu reklāmas tirdzniecību Igaunijā “Postimees Grupp”. Savukārt “Baltijas Mediju Alianses” birojs Latvijā turpmāk koncentrēsies uz tiešsaistes un citu mediju biznesa attīstīšanu.

“Baltijas Mediju Alianses” Igaunijas birojs no nākamā gada 1. janvāra nodos reklāmas tirdzniecību četros TV kanālos Igaunijā: “Dom Kino”, “NTV Baltic Estonia”, “REN-TV Baltic Estonia”, “Pirmais Baltijas kanāls” Igaunijas mediju grupai “Postimees Grupp”. Runa ir par sadarbības līgumu, un “BMA Estonia” mantiskās attiecības darījuma gaitā nemainīsies. “Postimees Grupp” neiegādājas daļu no “BMA Estonia”, bet gan vadīs šī uzņēmuma TV reklāmas pārdošanu Igaunijā. Latvijā un Lietuvā reklāmas tirdzniecības jomā nekas nemainās.

SIA “Baltijas Mediju Alianse” komercdirektors Guntars Traubergs: ““Baltijas Mediju Alianse” (BMA) to redz kā lielisku sadarbības iespēju, apvienojot igauniski un krieviski runājošās televīzijas auditorijas reklāmas tirdzniecību vienuviet (sales house) un līdz ar to nodrošinot tirgus līdera pozīcijas. Šī vienošanās visai BMA grupai ļaus turpmāk koncentrēties uz tiešsaistes un citu mediju biznesa attīstīšanu. Jāuzsver, ka BMA Tallinas birojs turpina darbu, producējot kanālu saturu un vietējās ziņas, attīstot OTT televīzijas platformu TVDOM.TV, kā arī izdodot un pārdodot reklāmu laikrakstā “MK Igaunija”.

“Jaunās pārmaiņas nozīmē to, ka īstenosim jauno stratēģiju, kuras būtība ir tiešsaistes biznesa (TV tiešsaistes saturs un saistītos produktus) attīstīšana,” uzsver G. Traubergs.

Par SIA “Baltijas Mediju Alianse”

SIA “Baltijas Mediju Alianse” (BMA) centrālais birojs atrodas Latvijā. BMA ietilpst 25 televīzijas kanāli Baltijā, laikraksti “MK Latvija” un “MK Igaunija” un to interneta versijas, OTT televīzijas platforma TVDOM.TV visā Baltijā. BMA producē vietējās televīzijas ziņas Latvijā un Igaunijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment