Bez nepatīkamiem pārsteigumiem – OnStar automašīnas diagnostika

Jūs neatrodaties automašīnā, bet Opel OnStar to nekad nepamet! Ja salonā iedegas brīdinājuma lampiņa vai ja kaut kas šķiet ne tā, vienkārši pajautājiet OnStar.

https://www.youtube.com/watch?v=cHhDIENiwlc

Bez nepatīkamiem pārsteigumiem – automašīnas diagnostika.

Izmantojot automašīnas diagnostikas pakalpojumu, jūs jebkurā brīdī varat iegūt informāciju par automašīnas tehnisko stāvokli. Lai rīkotos laicīgi, ja rodas šaubas*.

Jūs vienmēr varat būt informēts par savas automašīnas tehnisko stāvokli. OnStar ik mēnesi nosūta jums e-pasta vēstuli. Tajā iekļauta svarīga informācija par jūsu automašīnu, piemēram, informācija par eļļas nolietojumu un riepu spiedienu. Mēs rūpējamies par to, lai jums vienmēr būtu pieejama būtiskā informācija.
Salonā iedegas brīdinājuma lampiņa? Vienkārši nospiediet pakalpojumu pogu un uzsāciet sarunu ar jūsu OnStar konsultantu. Izmantojot diagnostikas pakalpojumus, kas pieejami pēc pieprasījuma, OnStar konsultants var noteikt, vai radies bojājums, cik būtisks tas ir un vai nekavējoties jādodas uz servisu.

Vai jums patiešām jādodas uz servisu? Kaitinoši, bet OnStar atvieglo arī to: jūsu OnStar konsultants nosūta Opel pakalpojumu sniedzēja adresi tieši uz jūsu iebūvēto Opel navigācijas sistēmu.**

* OnStar pakalpojumi ir jāaktivizē, tie ir atkarīgi no mobilā tīkla pārklājuma, un tiem ir atšķirīga pieejamība. Pēc izmēģinājuma perioda tiek piemērota maksa. OnStar abonēšanas paketes var atšķirties no bezmaksas izmēģinājuma perioda paketē iekļautajiem pakalpojumiem. Dažas funkcijas var nebūt pieejamas konkrētos modeļos vai apdares versijās. Piemērojami nosacījumi.

** Galamērķu lejupielādes pakalpojums nav pieejams ADAM unCorsa automašīnās. Šim pakalpojumam nepieciešama Opel navigācijas sistēma un karšu dati.
Rakstu iesaka: 

Avots: opel.lv

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment