Bikšu josta, kura palīdz Tev nomest svaru!

Vai tu kādreiz esi pieredzējis situāciju, kad tu esi pārēdies pēc viesošanās pie “zviedru galda” un tā vien gribas nemanāmi attaisīt savu bikšu pogu? Tu neesi vienīgais ar šādu problēmu.

Viena kompānija ir radījusi jostu, kura “strādā” kopā ar tavām biksēm un tevi pašu. Belty tāds ir jostas nosaukums, kura, izjūtot spriedzi un spiedienu, pielāgojas jaunajiem ķermeņa apmēriem, tā rūpējas par to, lai tev vienmēr būtu komfortabli. Pēc sātīgām maltītēm tev vairs nebūs jādomā, kā nemanāmi padarīt vaļīgāku savu jostu.

Jostai Belty ir iespējams piesaistīt mobilo telefonu aplikāciju, kas seko līdzi tavām patērētajām kalorijām, skaita tavus soļus un tu vari uzstādīt fizisko aktivitāšu mērķus. Ir laiks piecelties no dīvāna, lai veiktu ikdienas vingrinājumus? Tava josta tev dos signālu, kas tevi izkustinās, lai sāktu trenēties.

 

belty2

Galvenā ideja ir tā, ka tu pats pamani, kas josta savelkas ciešāk un, kad tā kļūst vaļīgāka, ādā veidā, ļaujot tev vieglāk sekot līdzi un saprast to kādi ir tavu ēšanas paradumi, cik bieži tu pārēdies un tam līdzīgi.

Tomēr, jāatzīst, ka šī josta nav domāta slinkiem cilvēkiem, kuriem nerūp savs vidukļa apkārtmērs un veselīgi ēšanas paradumi. Mērķauditorija pagaidām ir vīrieši, jo, pretēji kā sievietes, vīrieši sevi bieži vien redz tievākus, nekā viņi patiesībā ir. Arī sievietes ir izrādījušas interesi par šo jostu, tāpēc tādas jostas ražošana jau ir plānā.

Pastāv iespēja, ka cilvēki cītīgi sekos līdzi šiem jostas rādītājiem un aktivitātēm aptuveni 2 nedēļas, bet pēc tam šīm izmaiņām vairs nepievērsīs uzmanību un josta tiks iemesta skapī. Tas ir vienkārši cilvēku dabā.

Avots: ozy.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment