Būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet, uz ko spējīga attīrīšana ar sāli!

 

Sāls attīrīšanas rituāls

Izolējiet sevi no trokšņiem, cilvēkiem un citiem faktoriem, kas spēj novērst uzmanību. To drīkstat veikt gan istabā, gan svaigā gaisā.

Traukā ieberiet sāli – noteikti nežēlojiet to!

Ar basām kājām apstājieties sālī un atslābinieties.

Sāciet visas savas negatīvās enerģijas un domas sūtīt projām, iedomājieties, kā tās dodas uz sāli. Nekautrējieties kustēties, jo tas ir vēl labāk! Jo vairāk enerģiju atdosiet prom, jo labāk jutīsieties. Varat dīdīties, mīdīt ar pēdām, lēkāt un griezties uz riņķi, dziedāt un dejot. Sakiet “Es atbrīvojos no slikta garastāvokļa!” vai arī “Visu labu, neveiksmes!”

очищение солью от негатива отзывы

Kad jutīsiet, kā visas negācijas ir prom, attīriet pēdas un mazliet pagaidiet, lai ar jauniem spēkiem ķertos klāt nākošajam etapam.

Atlikušo sāli uzmanīgi savāciet un visu to noskalojiet izlietnē, tualetē vai pat aprociet, jo šādā veidā sāls tiks attīrīts ar ūdens vai zemes palīdzību. Neaizmirstiet sālim pateikt paldies!

Lasi vēl: Veselīgi sāls aizstājēji. Laiks mainīt savus ēšanas paradumus!

Ķermeņa un mājvietas attīrīšana ar sāli ir veselīga visiem tiem, kuriem šobrīd dzīvē ir jabkādas grūtības un tiem, kuriem bieži ir slikts garastāvoklis. Šī metode tiešām strādā – pārbaudiet paši!

Šāda procedūra ar katru reizi kļūst aizvien veselīgāka, īpaši tad, ja nepieciešams izlādēt kaut kur savas negācijas. Turpmāk sāli varēsiet pievienot ne tikai ēdieniem, bet arī veikt šādu nomierinošu procedūru.

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment