Četras lietas, ko tava draudzene uzskatīs par krāpšanu, bet tev var šķist nevainīgas: iegaumē, ja negribi problēmas

 

Aktīva konta saglabāšana iepazīšanās portālos un/vai aplikācijās

Kādēļ tas ir nozīmīgi: Pat tad, ja tu neizmanto šos portālus, lai atrastu potenciālos seksa partnerus, publiska konta saglabāšana iepazīšanās portālos liecina par to, ka tu to vēlies darīt – vismaz tā uzskata 70% sieviešu. Šāda konta uzturēšana pieskaitāma pie emocionālas neuzticības otrajai pusītei. Tas liecina, ka esošajās attiecības nejūties gana komfortabli, lai tajās dalītos ar svarīgu informāciju. Īsāk sakot, tu vēlies paaugstināt likmes un paturēt iespēju izvēlēties kādu labāku iespēju. 

Tavs gājiens: Izdzēs savu kontu no iepazīšanās portāliem un aplikācijām. Ja vēlies nopietnas attiecības ar savu otro pusīti, tad tev šie konti jāizdzēš, nevis vienkārši jādeaktivizē uz kādu laiku. Ja vilcinies to darīt, tev vajadzētu apdomāt vai patiesi esi gatavs attiecību dibināšanai.

Rakstveida flirtēšana ar kādu citu

Kādēļ tas ir nozīmīgi: Teju 60% sieviešu norādījušas, ka rakstveida flirtēšana ar kādu citu cilvēku ir gana labs iemesls attiecību izbeigšanai. Lai arī tas nav sekstings (seksuāla rakstura ziņu sūtīšana), šāda rīcība, esot attiecībās, ir kā sarkanais karogs. Patiesībā flirtēšana nebūt nav kategorizējama kā seksuāla rakstura vajadzību apmierināšana, tā ir izrādīšanās un vēlme kļūt iekārojamam. Esot attiecībās, noteikti vajadzētu uzzināt, kādas ir tavas otrās pusītes uzstādītās robežas attiecībā pret komunikāciju ar pretējā dzimuma pārstāvēm.

Tavs gājiens: Ja viņa nejūtas komfortabli tevis nosūtīto ziņu dēļ, un tu augstu vērtē jūsu kopīgās attiecības, tad nekavējoties pārtrauc šāda veida komunikāciju ar citām sievietēm. Tev pašam sevi vajadzētu pieķert šādas rīcības gadījumā un noskaidrot, kādēļ tā rīkojies. Nākamajā solī flirts jāatsāk izmantot esošajās attiecībās. Ja tas neizdodas, tad vajadzētu parunāt ar kādu attiecību speciālistu, kurš spēs noteikt problēmas cēloni un rast tai ilgtspējīgu atrisinājumu.

Piaugušo filmu skatīšanās bez viņas

Kādēļ tas ir nozīmīgi: Pirms tu izbrīnies, ņem vērā to, ka tikai 22% sieviešu uzskata pieaugušo filmu skatīšanos bez savas otrās pusītes par krāpšanu. Tas nozīmē, ka lielākajā daļā gadījumu erotisko video skatīšanās ir nekaitīga. Dažkārt šāda rīcība, kas ir pārlieku bieža var atstāt negatīvas sekas uz attiecībām.

Kādēļ? Erotiska rakstura materiāli ievelk tevi iztēles pasaulē, kuru tu pēcāk nevēlies pamest. Ja pieaugušo filmas tevi uzbudina vairāk par intīmām attiecībām ar otro pusīti, tad tā jau kļuvusi par nopietnu problēmu.

Tavs gājiens: Viņas nepatika pret to, ka skaties pieaugušo filmas, sakņojas egoismā un pašlepnumā. Ja viņa pieķers tevi skatāmies erotiskus materiālus, viņa noteikti jutīsies apbēdināta un domās, ka nespēj tevi pienācīgi apmierināt. Tev jāpārliecinās, ka viņa jūtas novērtēta un jāpaskaidro, ka esi apmierināts. Citkārt vari piedāvāt viņai noskatīties erotiskos materiālus kopā. Zināms, ka pāri, kuri tos skatās kopā, ir seksuāli apmierinātāki.

Lasi vēl: Apkaunojošākais veids, kā tikt pieķertam krāpšanā – negadījums seksā kļūst populārs visā internetā!

“Sekošana” savai bijušai draudzenei sociālajos tīklos

Kādēļ tas ir nozīmīgi: Tikai aptuveni 20% sieviešu “draudzības” saglabāšanu sociālajos tīklos uzskata par krāpšanu. Godīgi sakot, tas jāņem vērā tikai atsevišķos gadījumos. Vai tu pastāvīgi vēlies aplūko, ko dara tava bijusī draudzene? Vai ieraugot attēlus, kuros viņa redzama ar citiem vīriešiem, tu jūties greizsirdīgs? Vai tu kļūsti viegli aizkaitināms, ja ieraugi, ka viņa izklaidējas? Ja atbildes uz šiem jautājumiem ir apstiprinošas, tad tu neesi ticis pāri bijušajām attiecībām, kā arī neesi gatavs veidot jaunas ar kādu citu cilvēku.

Tavs gājiens: Ja bieži pieķer sevi aplūkojam savas bijušās draudzenes profilu, tad ir pienācis brīdis atvadīties no bijušajām attiecībām un beidzot pārtraukt jūsu “draudzību” sociālajos tīklos. Ja bijusī draudzene tev kļuvusi par draugu, tu cieni šo cilvēku un neturi uz viņu ļaunu prātu, tad tev droši vien vajadzētu saglabāt attiecības tādas, kādas tās ir. Sievietes jūtas neērti, ja uzzina, ka neesi no draugu saraksta izdzēsis bijušo draudzeni. Viņas jūtas apdraudētas no šīs sievietes puses. Šajā gadījumā tev vajadzētu pievērst uzmanību savai esošajai otrajai pusītei, liekot viņai attiecībās justies droši.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment