Cik daudz seksa, ir par daudz seksa?

Pētījumā tika izvēlēti dalībnieki, pāri, kuri ir precējušies un kuriem ir sekss vismaz 1 reizi mēnesī, bet ne biežāk, kā 3 reizes nedēļā. Un atklājās, ka pāri, kuri nodarbojās ar seksu biežāk nekā ierasts, jo tā noteica pētījums, izbaudīja seksu daudz mazāk, nekā pāri, kuri nodarbojās ar seksu savā ierastajā daudzumā.

Esot attiecībās, nav prātīgi uzstādīt mērķi, nodarboties ar seksu 6 dienas nedēļā, jo varētu šķist, ka tas taču apliecina, ka tu vienmēr iekāro savu sievietei un tu esi vienkārši nenogurdināms supermens. Mēs visi esam cilvēki, kuri nogurst un kuri nav uzbudināti katru dienu.

Galu galā, tam ir jānotiek dabiski, kad jāļauj vaļa savai iekārei un kaislei, kas reizēm var aizsākties ar vienkāršiem pieskārieniem. Nav vērts salīdzināt skaitļus ar saviem draugiem, cik bieži kurš nodarbojas ar seksu, jo katram dziņas un seksualitāte ir citādāka. Un tas nebūt nenozīmē, ka cilvēki, kuri ar seksu nodarbojas biežāk, ir daudz labāki un karstasinīgāki gultā, nekā tie, kuri mīlējas reizi nedēļā.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment