Cilvēki Venecuēlā zog dzīvniekus no Zoodārza – uzzinot iemeslu kāpēc, tu iespējams viņus pat atbalstīsi!

Sakarā ar valstī sabrukušo iepriekšējo sociālekonomisku modeli, miljoniem venecuēliešu cieš no nepilnvērtīga uztura un pat bada, kā rezultātā, izmisuma gadījumā, ēdiens tiek meklēts, kur vien var to meklēt – arī Zoodārzā.

Zoodārza pārstāvji ļoti skeptiski skatās uz to, ka dzīvnieki varētu būt zagti, lai tos nogalinātu un apēstu, tā kā nozgati ir tikai tie dzīvnieki, kuri ir iekļauti aizsargājamo sugu sarakstā – attiecīgi viņi pieļauj domu, ka šie zvēri varētu būt nozagti, lai tos pārdotu melnajā tirgū. Turpretī, viedokļu līderi izsaka pieņēmumu, ka nolaupīti tieši tie zvēri, kas ir “gaļaini” un ir mazāk spējīgi sevi aizstāvēt un skeptiski skatās uz melnā tirgus pieņēmumu, jo valstī ar uzturu tiešām pašlaik situācija ir kristiska. Arī varas iestādes norāda, ka pēdējo mēnešu laikā (it īpaši) ir pieaudzis nomedīto savvaļas dzīvnieku skaits, tāpēc dzīvnieku izzagšanu no zoodārza, lai tos apēstu, viņuprāt, ir ticamākais pieņēmums, lai gan tiek turpināta izmeklēšana.

Pēdējā gada laikā Karakasas zoodārzos ir nomiruši 50 dzīvnieki, kas liecina domāt, ka pie tik vērienīga mirušu dzīvnieku daudzuma, pie vainas varētu būt tieši slikts uzturs vai bads, taču zoodārzu pārstāvji to noliedz, sakot, ka pret dzīvniekiem ir izturējušies kā pret ģimenes locekļiem un neviens nav ticis badināts.

Lasi vēl:Kad tika pārmeklēts šis Zoodārzs, atklājās šausminošas lietas – pilnīgs ārprāts, kādos apstākļos dzīvo dzīvnieki!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment