Draudzene īpatnēja iemesla dēļ viņu pameta neilgu laiku pirms kāzām, atstājot viņam milzīgu rēķinu

Laura pēkšņi bija pārdomājusi un atsauca kāzas, atstājot Ādamu ar 30 000 eiro lielu parādu par plānotajām kāzām.

Jautāsiet – kāds bija sievietes iemesls pamest Ādamu tik neilgu laiku pirms svinīgā notikuma?

Nu, lieta tāda, ka Lauras dzīvē bija vēl kāds cits cilvēks – mīļākā. 

Ādams ar Lauru bija kopā 10 gadus. Viņu kāzas jau tuvojās, tādēļ bija samaksāts par visu – notikuma vietu, bija izsūtīti kāzu ielūgumi, nolīgts fotogrāfs un mūziķis, tāpat jau bija rezervēts medusmēnesis Taizemē.

Diemžēl Ādams neilgi pirms kāzām atklāja, ka viņa topošā sieva viņu krāpj ar sievieti vārdā Sineda Kaziha. Lielās dienas atcelšana noveda Ādamu līdz depresijai, un viss kļuva vēl ļaunāks, kad viņam nācās ieraudzīt fotogrāfijas, kurās Laura ir kopā ar savu draudzeni.

Šobrīd Ādams ir atstāts ar milzīgu rēķinu par kāzām – viņš cenšas pārdot savu mašīnu, lai varētu apmaksāt parādus.

Ādams dalās savās emocijās:

Tas bija kā milzīgs šoks. Mēs bijām kopā 10 gadus, un man nebija pat prātā ienācis, ka viņa varētu būt lesbiete. Centos emocijas turēt iekšienē, bet viss ap mani sabruka. Es biju pilnīgi sagrauts. Nekad nedomāju, ka viņa tā spētu man melot. Mani, protams, nomāca naudas pazaudēšana, tomēr galvenais ir Laura. Mēs bijām 10 gadus, un es viņu dievināju.

Pirmo reizi es sāku nojaust, kas notiek, kad biju ceļojumā uz Tenerifi. Pēkšņi viss noklikšķēja. Jutos fiziski slikti, visas iekšas griezās. Nespēju nedomāt par to, ka neesmu viņai bijis gana labs.

Nekad nenojautu, ka viņai varētu patikt sievietes. Viņa juta pret mani pievilcību, un viss bija normāli. Viņa nekad neizpauda kādu interesi par sievietēm.

Lasi vēl: Šī meitene šokējošā veidā atriebās puisim, kurš viņu krāpa: vai viņa pāršāva pār strīpu?

Tas patiešām salauza manu sirdi. Mēs jau vairākus mēnešus plānojam kāzas.

Ja viņa vienkārši būtu atklājusies un pateikusi, kā jūtas, viss būtu vienkāršāk. Tas, ko viņa izdarīja, bija ļauni.

Kad atskatos uz to, kas notika, lietas sāk salikties gluži kā puzles gabaliņi. Lauras ķermenis bija man blakus, bet domas pavisam citur. Sineda bija viņas darba kolēģe – viņa daudz par viņu runāja, bet es to nekādi nespēju savienot ar ko vairāk par draudzību.

Mēs visi tikāmies kopā – es, Laura, Sineda un puisis, ar kuru viņa tikās – viņa likās tieša un pašpārliecināta. Mēs visi jauki tērzējām.

Nekad nenojautu, kas notiek man aiz muguras. Tas ir šausmīgi.”

Avots: elitereaders.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment