Pasaulē dīvainākās reģistrētās dzimumorgānu īpatnības – #4 šausmas!

2. ieviete ar diviem dzimumorgānu pāriem, kas katrā no dzemdēm vienlaicīgi iznēsāja bērnus

***EXCLUSIVE*** NORTHAM, UNITED KINGDOM, UNDATED: Hannah Karsey, 23, and partner Mick Faulkner, 23, seen with their triplet girls Ruby, Tilly and Gracie in Northam, England. Hannah Kersey, 23, made world medical history last year when she gave birth to triplets from two separate wombs. She was born with a rare condition known as uterus didelphys which meant she developed two wombs. She became pregnant with triplets; two of the babies developed on one of the wombs, whilst the third baby in the second. Hannah and her partner Mick Faulkner, 23, who together live in Northam, Devon, have successfully celebrated the birthday of their healthy triplet girls Ruby, Tilly and Gracie. PHOTOGRAPH BY Worldwide Features / Barcroft Media UK Office, London. T +44 845 370 2233 W www.barcroftmedia.com USA Office, New York City. T +1 212 796 2458 W www.barcroftusa.com Indian Office, Delhi. T +91 11 4053 2429 W www.barcroftindia.com

Hannai Karsijai ir tāda pati ķermeņa īpatnība kā iepriekš aprakstītajai Heizelai Džounsai – uterus didelphys, taču Hanna nepārtrauca grūtniecību, kas draudēja viņas un bērnu dzīvībai – viņa vienlaicīgi abās dzemdēs iznēsāja bērnus. Vienā no dzemdēm dvīnīšus, bet otrā vienu bērniņu. Bērniņi par laimi piedzima veseli, lai gan pavisam maziņi – mazāk nekā pusotru kilogramu smagi.

3. Vīrietis ar diviem dzimumlocekļiem

a99401_diphallic-dude

Vīrietis, kurš internetā sevi sauc par “DiphalliaDude” sadzīvo ar retu ķermeņa īpatnību diphallia, kas skaidrojumā no latīņu valodas nozīmē, ka viņam ir nevis viens, bet gan divi dzimumlocekļi. Savu vārdu un uzvārdu viņš neatklāj, bet internetā ir publiski pieejami attēli, kuros redzami  viņa dzimumorgāni. Viņš ir izdevis arī biogrāfiska rakstura grāmatu.

Lasi vēl: Dīvainākie un apbrīnojamākie cilvēki, kādus pasaule ir redzējusi #3- iespaidīgi!

4. Sieviete, kurai ir tikai iekšējie dzimumorgāni

a99401_14394367_7e5ff5f4ee_b

Sieviete no Lielbritānijas, kura sevi publiski dēvē kā Sūzanu, sadzīvo ar retu ķermeņa īpatnību Mayer Rokitansky Küster Hauser sindromu, kas skaidrojumā nozīmē, ka  viņai nav ārējo dzimumorgānu. Kas ir vēl dīvaināk – Sūzanai ir iekšējie dzimumorgāni, taču tie ir nefunkcionējoši. Ārēji zem apakšveļas viņa izskatās kā lelle Bārbija – tur, kur jābūt dzimumorgāniem, ir vien neliela iedobīte.

5. Vīrietis, kurš ir piedzimis ar iekšējiem sievietes dzimumorgāniem

a99401_152261697_689b5ea619_o

Vīrietis no Lielbritānijas, kurš sevi publiski dēvē par Robu, gan ārēji, gan iekšēji ir vīrietis, bet viņš sadzīvo ar retu ķermeņa īpatnību Müller kanāla sindromu, kas skaidrojumā nozīmē, ka viņam ir abu dzimumu iekšējie orgāni. Robam tagad ir 37 gadi, taču viņš tikai pirms neilga laika saņēmās aiziet pie urologa un noskaidrot, kāpēc viņam kopš pusaudža gadiem reizi mēnesī pāris dienas ir novērojams asiņains urīns. Izrādās, ka Roba novērotās asinis ir bijušas menstruālās asinis no viņa paša dzemdes. Robam ir pilnvērtīgi funkcionējoši iekšējie sievišķie dzimumorgāni un principā viņš tīri teorētiski ir spējīgs iznēsāt bērnu. Robs tomēr ir nolēmis atbrīvoties no sievišķajiem dzimumorgāniem, jo viņš pats sevi saredz kā parastu vīrieti un attiecīgi no iekšējiem sievišķajiem dzimumorgāniem viņam nav nekādas jēgas.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment