Eināra Repšes meita Madara nepadodas un turpina cīņu ar smago slimību – ļauj ieskatīties savā radošajā pasaulē

14. novembrī plkst.17:30 Aspazijas mājā tiks atklāta fotogrāfes Madaras Repšes izstāde. Tā būs trešā Madaras darbu parāde, kurā fotomāksliniece ļaus ieskatīties savā pasaulē, aicinot ikvienu saskatīt skaistumu visapkārt, pat visikdienišķākajā sīkumā: “Redzēt, just, izdzīvot mirkli un nekad nezaudēt cerību! Tvert krāsas un burvību, ko sniedz šī skaistā planēta. Skaistums ir visapkārt! Mums tikai ir jāatver savas sirdis un dvēseles tam, pat visskarbākajos brīžos. Pasaule iedvesmo! Daba iedvesmo! Tās krāsas un unikalitāte, apbrīnojamais skaistums spēj cilvēku “celt spārnos”.

Madara nopietni pievērsās fotogrāfijai pirms 15 gadiem, kļūstot par pazīstamā ceļojumu fotogrāfa Bruno Baumana asistenti. Fotografēšanas pamatus Madara ir apguvusi pašmācības ceļā. Vairākus gadus viņa strādāja Āfrikā, iemūžinot fotogrāfijās labdarības organizācijā “Global H2O” pūliņus nodrošināt vietējos iedzīvotājus ar tīru dzeramo ūdeni. Āfrikas tematikai tika veltītas arī pirmās divas Madaras fotoizstādes – “Mirkļi Ugandā” (2011) un “Āfrikas garša” (2013).

Lasi arī: Beidzot par konfliktu ar Valtera Frīdenberga draudzeni Kristīni runā viņa tētis; Viņa stāstītais ir daudz citādāks nekā Kristīnes

Izstāde “Madaras Repšes KRĀSAINĀ PASAULE” Aspazijas mājā būs apskatāma līdz 15.decembrim.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment