FOTO: Lūk, kā izskatās sieviete, kura ir nometusi 158kg svara tikai ar sporta un pareiza uztura palīdzību

Jakvelīna kopumā ir zaudējusi 158kg un pašlaik sver 68kg (ja neierēķina ādas savilkšanas operācijas). Viņa svaru zaudēja ar pareiza uztura un sporta palīdzību, pretēji pieņemumiem, ka viņas svara zudums ir saistīts ar ķirurģisku iejaukšanos.

Viņai nepatīk sava svara zudumā ieskaitīt ādas savilkšanas operāciju, jo tas nav viņas pašas ieguldītais darbs. Viņa pagaidām ir veikusi ādas savilkšanu ķermeņa augšdaļai, un plāno veikt tādu pašu operāciju arī ķermeņa lejas daļai.

Viņa savu progresu svara zuduma jautājumā ir dokumentējusi video un foto formātā gan savā Youtube kanālā, gan vietnē Instagram. Vissatraucošāk esot bijis pievienot bildes peldkostīmā, taču viņa saņēmās un to izdarīja, jo apzinās, ka viņa ir motivācija daudzām sievietēm, kuras arī cīnās ar svara zaudēšanu līdzīgi kā viņa.

Diemžēl uzradās cilvēki, kas komentāros kritizēja viņas nokareno ādu uz kājām. Arī klātnienē cilvēki manāmi viņu aprunāja un apsmēja. Jakvelīna jau bija gatavojusies tam, ka vienmēr būs kāds, kas kritizēs, neatkarīgi no tā cik slaida vai ar cik tvirtu ādu viņa būtu, lai gan patīkami jau tas nav. Simpātiskā amerikāniete jūtas gandarīta par sasniegto un atzīmē veselības un pašsajūtas uzlabošanos.

Viņa kopumā arī iepriekš savā ādā jutās emocionāli komfortabli, lai arī ik pa laikam izmēģināja kādu jaunu diētu, taču 2011. gada brauciens uz Disnejlendu mainīja visu. Viņa iestrēga vienā no karuseļa sēdekļiem un ar grūtībām tika no tā laukā. Viņa visu cilvēku acu priekšā par to pasmējās, taču pēc tam uzreiz vēlējās aiziet uz labierīcībām, kur ieslēdzoties vienā no kabīnēm, sāka gauži raudāt par notikušo. Tajā brīdī viņa saprata, ka tik tiešām vēlas zaudēt svaru.

Viens no viņas lielākajiem atbalstītājiem ir viņas draugs, kas nu ir kļuvis par viņas līgavaini un abi gatavojas precēties. Jakvelīnas vēl tobrīd puisis apzināti uzaicināja viņu uz Disnejlendu vēlreiz, lai simboliski viņu tur bildinātu, kad viņa nu bija sasniegusi tādu svara zudumu, kādu bija vēlējusies. Jakvelīnu aizrauj mode, tāpēc viņa nevar vien sagaidīt, kad dosies kāzu kleitas meklējumos.

Lasi vēl: Lūk, kā izskatās 48 gadus veca sieviete, kas sevī injicē baktērijas, kas saglabā jaunību (FOTO/VIDEO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment