Galerija Azur vietā šodien atveras jaunais tirdzniecības centrs (+FOTO)

Jaunais tirdzniecības centrs Rīgā, Mazā Rencēnu ielā 1 ir projektēts un uzbūvēts lielveikala “Galerija Azur” vietā ar 27 100 kvadrātmetru lielu īres platību. Tirdzniecības centra nosaukums ir “Ozols”, tā galvenie veikali būs būvmateriālu un mājsaimniecības preču tirgotājs “K-Senukai” un pārtikas lielveikals “Rimi”, informē abi uzņēmumi.

Tirdzniecības centra īpašnieks UAB “KS Holding” ieguldījis 35 miljonus eiro lielveikala pārbūvē un īpašuma iegādē. Ēkas kopējā platība ir 29 500 kvadrātmetri, nodrošinot gan tirdzniecības, gan biroju telpas. Veikali atrodas pirmajā stāvā, savukārt ēkas otro stāvu pilnībā aizņem “K-Senukai” biroju centrs.

Ēkas rekonstrukcijā projektētāji ir saglabājuši šīs vietas centrālo elementu – dižozolu, kas turpina kuplot jaunā iepirkšanās kompleksa pašā vidū. Jaunais nosaukums, kam dots dižkoka vārds “Ozols”, apvieno tādas īpašības kā plašums un praktiskums.

Pēc pirmās būvdarbu kārtas pabeigšanas tirdzniecības centrā durvis vērs “Rimi” līdz ar aptieku, ātrās ēdināšanas restorānu “Hesburger Drive-in” ar autokasi un citiem veikaliem, kas apmeklētājiem piedāvā ikdienas preces un pakalpojumus. Šobrīd ir pieejamas 250 automašīnu stāvvietas, taču kopumā būs pieejamas 750 vietas. Drīzumā tiks uzstādītas arī divas uzlādēšanas stacijas elektriskajiem automobiļiem, turklāt ar laiku, pieprasījumam pieaugot, tiks ierīkotas vēl divas uzlādes stacijas. Blakus ieejām ir īpaši stendi divriteņu novietošanai.

“Rimi” tirdzniecības platība ir 4083 kvadrātmetri, kopumā nodrošinot 100 darba vietas. Jaunais veikals būvēts saskaņā ar lielveikala jaunizstrādāto dizaina konceptu. Tāpat kā visās “Rimi” jaunatklātajās un atjaunotajās iepirkšanās vietās, arī šajā lielveikalā izmantots energoefektīvais un videi draudzīgais LED apgaismojums, kas ļauj ietaupīt 30% no apgaismojuma elektrības patēriņa, kā arī izmantotas īpašas aukstumsistēmas, kas ļauj nodrošināt energoefektīvu telpu apsaimniekošanu un uzturēšanu. Veikala darba laiks būs no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00.

Pašlaik “Rimi Latvia” tīklā ir 127 četru formātu veikali: 32 hipermārketi, 33 supermārketi, 46 “Rimi Mini” veikali, 9 “Express” un 7 “Supernetto” veikali.

Lasi arī: Noskaidro, kādas ir tavas dzīves vērtības ar šo slaveno testu

Šī gada rudenī iepirkšanās centrā durvis vērs “K-Senukai” veikals, kas ar jauno konceptu šāds būs pirmais Baltijas valstīs. Tas būs arī lielākais platības ziņā ar vairāk nekā 20 000 kvadrātmetru lielu tirdzniecības zāli. Jaunais veikals apkalpos arī nesen apvienoto “K-Senukai” un “1A.lv” internetveikala klientus. Šajā pašā ēkā atradīsies arī “K-Senukai” Latvijas galvenais birojs 1000 kvadrātmetru platībā.

Škir otru lapu, lai redzētu FOTO

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment