Ģeniāli: draudzene šādi atriebjas draugam, kurš briesmīgā veidā izjokoja viņu Valentīna dienā

Breds parasti ievieto internetā jokus, kurus izspēlē ar savu tēvu. Tomēr, pēc izspēlētā joka Valentīna dienā Dženija gribēja pienācīgi atriebties viņam.

1

Viņa ierāpās gultā pie Breda, kurš nebija īpaši noskaņots uz runāšanu, tādēļ viņa uzreiz izspļāva jaunumus sakot: “Mīļais, es esmu stāvoklī.”

2

Breds uzsver, ka nesaprot, kas notiek, bet viņa draudzene pārliecina jauno vīrieti par to, ka runā nopietni. Viņa saka: “Bred, mosties. Es nespēju ilgāk slēpt šos jaunumus.” Lai pierādītu, ka nejoko viņa atnes kastīti ar pozitīvu grūtniecības testu.

3

Viņa parāda testu Bredam, kurš to pārbauda un saka: “Uz tā ir divas līnijas, ko tas nozīmē?” Dženija atbild: “Paskaties uz iepakojuma. Tas ir nopietni. Divas līnijas, esmu stāvoklī. Viena, ja neesmu. Cik līnijas tu redzi?”

“Divas, bet otra ir padzisusi,” atbild Breds.

Dženija uzsver: ” Tas vienalga nozīmē, ka esmu stāvoklī”

Breds sāk satraukties un jautā: “Cik vecs tas ir? Tie taču paliek veci.”

4

Beidzot pārliecināts par to, ka draudzene stāsta patiesību, viņš apskauj Dženiju un saka, ka ir priecīgs par grūtniecību. Viņš pēdējo reizi brīdina draudzeni, lai viņa nedomā jokot, jo viņš grasās zvanīt tēvam.

Tad Dženija atzīstas, ka nav stāvoklī, bet Breds sadusmojas un pārvelk pār acīm segu, kad saprot, ka draudzene viņu filmējusi sarunas brīdī.

6

Noskaties video:

https://www.youtube.com/watch?v=wXgdqs8n7nM

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment