Iemācies izšķirties tā, kā īstam vīrietim pieklājas: pamācība šķiršanās mākslā

Izšķiries aci pret aci

Šķiršanās aci pret aci parāda, ka tu cieni otru. Neesam vairs pamatskolā, lai izšķirtos ar sms vai zvana palīdzību. Ja esi nolēmis šķirties, šķiries – neļauj sevi ievilkt atpakaļ attiecībās par spīti raudāšanai vai citām emociju izpausmēm.

Esi nelokāms – ja tu to izdarīsi kārtīgi vienreiz, tev tas nebūs jādara otrreiz. Varbūt izklausās ciniski, taču, ja tu līdz šādam lēmumam nonāci jau vienreiz, tad, visticamāk, nonāksi arī otrreiz, īpaši jau vēl pēc viena mēģinājuma izšķirties.

Atrašanās vieta

Ideālā variantā, ja jūs vēl dzīvojat atsevišķi, tad dari to pie viņas mājās, nevis pie sevis. Tā tu aiztaupīsi viņai gājienu uz mājām “emociju pārbagātībā”. Ja dzīvojat kopā, tad nekas cits neatliek kā to darīt mājās vai netriālā teritorijā.

Izvēlies laiku

Nekad nepienāks “ideālais šķiršanās laiks”. Kad esi saņēmies, tad dari to. Vienīgi izvairies no laika, kad otras pusītes dzīvē notiek būtiskas izmaiņas.

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka – jā; Lūk, ko saka speciālisti!

Nevaino otru

Neizmanto šo sarunu kā iespēju vainot pie visa otru. Saki godīgi, ko jūti un kāpēc vēlies šķirties. Un nekādā gadījumā nelieto spārnoto frāzi “vaina nav tevī, bet manī” – tas absolūti neko neizsaka.

Nepieņem nekādus bet/un/vai attaisnojumus – nedod otram viltus cerības, un pārrunājiet, kā dzīvot tālāk – piemēram, ja kopā bijāt pavisam neilgu laiku un diezgan nenopietni, tad pastāv iespēja, ka varat būt draugi. Pie nopietnām attiecībām, kur otram ir patiesi mīlošas jūtas pret tevi – draudzība nesanāks.

Skaties nākotnē

Nereti, kad jūtamies vientuļi, mēs atceramies visus labos laikus un vēlamies sazināties ar bijušajām. Lai nekristu kārdinājumā, pārrauj visas saites – izdzēs numuru, īsziņas, zvanus, attēlus, video, pārtrauc draudzības sociālajos tīklos, utt., lai arī kārdinājuma gadījumā mazinātu savas iespējas “uzkāpt uz grābekļa”.

Avots: fashionbeans.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment