Iepatikties sievietei: vienkāršākie paņēmieni

Sāc runāt pirmais

Sarunas iniciatīvu pārņem uz sevi. Satiekoties pirmais pastāsti viņai kaut ko interesantu, bet pēc tam uzdod viņai kaut kādu jautājumu. No vienas puses tādā veidā tu pievērs viņas uzmanību sev, taču no otras – tas tevi atbrīvos no nepieciešamības sīkāk par sevi pastāstīt. Runā par to, kas tajā momentā varētu būt aktuāli nevis centies viņu satraukt nepareizi izvēloties sarunas tematu, vismaz pacenties formāli jūs abus saistīt vienu ar otru – piemēram, par to, ko jūs abi tikko redzējāt dotajā mirklī. Galvenais, iegaumē: vīrieti, kas visu laiku sarunājās, sieviete uztvers simts reižu labāk nekā to, kas centīsies klusēt. Kaut arī pārspīlēt ar sarunāšanos arī nevajag – uzdod viņai jautājumus un uzmanīgi ieklausies viņas atbildēs, neiztraucējot viņai runāt. 

Esi konkrēts un ieintriģē

Ja vēlies pasaukt viņu uz randiņu, pazvani viņai. Tev, protams, ir desmitiem daudz variantu, kā viņai to pateikt – SMS, Facebook, pasts… Bet tas viss nav tas, kas ir vajadzīgs – sievietēm patīk dzirdēt ar ausīm. Ja ir iespēja – ar sievieti runā ar pēc iespējas zemāku balss tembru – sievietes tas uzbudina. 

Pirmajā reizē sazvanoties pacenties būt pēc iespējas konkrētāks un uzzini no viņas pašu svarīgāko – kad un kur jūs tiksieties. Bet labāk piedāvā pats! Nerunā lieko! Pacenties saglabāt vārdus līdz randiņam. 

Atceries par sevi – esi strikts!

Sievietes mīl mērķtiecīgos un pašapmierinātos. Runa nav par naudu. Ja tu visu laiku piekrīti viņas nosacījumiem, nostādījumiem, kaut kādiem grafikiem – tu esi tukšs traips. Nopietni vīrieši dzīvo pēc sava noteikta grafika. Un savas sievietes tām pielāgo. Tādēļ esi kāds esi un darbojies strikti. Piemēram, sarunā randiņa laiku pats. Un vēl liec saprast, ka tu tikšanās reizē būsi tas, kurš vadīs, izvēloties vietas kur paēst, pasēdēt u.t.t. Lai viņa būtu pārliecināta, ka tu saplānoji jūsu kopējo atpūtu. 

 

 
 
Avots: man-port.blogspot.com
Iesaki šo rakstu citiem!