“Instagram” zvaigzne Didrihsone atbildi parādā nepaliek un atbild visiem “skauģiem” un nolicējiem

Jauniņās uzņēmējas un sociālā tīkla “Instagram” zvaigznes Elīnas Didrihsones uznāciens TV šovā ”Stilistu kaujas” nupat ir kļuvis par Latvijas šovbiznesā apspriestāko notikumu, kas sacēlis pamatīgu ažiotāžu raidījuma fanu vidū.

Jau vēstīts, ka raidījumā pagājušās nedēļas vidū slavenā influencere atļāvās palikt uzticīga savam stilam un uzdrīkstējās nosmādēt atzītā modes mākslinieka Aleksandra Pavlova veikumu, šādi radot sašutumu skatītājos, kuri par uzvarētāju “kronēja” tieši Aleksandru. Sociālajos tīklos un internetā bija  sacelts  īsts  tracis –  Tauta “trako” par influenceres Dridrihsones gaumi – lūk kāpēc viņa izbrāķēja dizaineri Pavlovu

22 gadus vecās Didrihsones gaumes izjūta pilnīgi nesakrita ar Pavlova skatījumu – viņa to galīgi izbrāķēja, paziņojot, ka stilists sarūpējis tādu apģērbu, kas esot neatbilstošs viņas vecumam un neizteiksmīgs krāsu ziņā.

Savukārt Pavlovs nopēla pašas jaunās dāmas stilu un sacīja, ka “tas viņam, maigi sakot, nav tuvākais”.

Reaģējot uz šova cienītāju sacelto traci tīmeklī, Elīna tikai pasmejas un intervijā saka, ka viņai esot daudz darāmā, tāpēc neesot iegadījies brīvs brītiņš, lai ielūkotos internetā, kur nu vēl, lai lasītu komentārus.

Godīgi sakot, man tie [komentāri] absolūti neinteresē. Šovā es biju vien cilvēks, kuru stilisti sapucēja paši pēc savas gaumes,” apgalvo “Instagram” spīdekle.

Tikmēr Pavlovs, komentējot abu gaumju nesaderību, neslēpa, ka esot ”nolasījis” Elīnu ”pilnīgi citādāk”. Attiecībā uz Elīnas stila izjūtu, viņš pat lietoja visai skarbu vārdu salikumu – ”mākslīga lelle”.

Mākslīgās krūtis, skropstas, mati, lūpas – tas viss divdesmitgadniecēm vispār nav vajadzīgs. Ir tik, cik ir. Var krāsoties, bet šajā vecumā nevajag sevi pataisīt par mākslīgu lelli,” norādījis modes eksperts.

Uzzinot viņa viedokli, Elīna akcentēja, ka nebūt neesot apvainojusies un neturot ļaunu prātu. “Gaumes taču visiem nevar būt vienādas, jo tad dzīve būtu garlaicīga!” pārliecināta ir jaunā sieviete.

Teicienu par sevi kā par lelli viņa pat uztverot kā komplimentu, jo viņas nolūks esot tieši tāds – izskatīties kā lellītei, un viņa to nekad neesot slēpusi.

Elīna pauda cieņu Pavlova stilam, taču minēja, ka viņa fani ir pavisam savādāka auditorija ar citu gaumi. Savukārt viņas sekotāji ”Instagram” ir cilvēki, kurus uzrunā Elīnas izpratne par skaistumu. Ikviens pats var izvēlēties, kuram novirzienam sekot, jo nav jau nekādas vienīgās patiesības par to, kas ir vai nav moderni, rezumē influencere.

Suņi rej, bet karavāna iet tālāk. Elīnai un viņas dzīvesdraugam nav laika bēdāties par nelabvēļu izteikumiem un komentāriem – abiem jāturpina aktīvi darboties savā plaukstošajā ģimenes biznesā – apģērbu veikaliņā ”Butterfly.lv”.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment