Interesanti! Sieviešu padušu apmatojuma sacensības

Atsaucoties uz Šanhajas ziņu portāliem, tūkstošiem sieviešu Ķīnā ir sākušas publicēt savas fotogrāfijas, kurās ir redzams padušu apmatojums. Tas viss tiek ievietots Weibo, kas ir kaut kas ļoti līdzīgs mūsu Twitter. Sievietes to dara, lai pievērstu uzmanību sieviešu tiesībām valstī.

china2

Šī savdabīgā sacensība norisinās jau otro gadu. Sieviešu tiesību aktīviste, Xiao Meili, kurai ir 26 gadi, stāsta, ka viņa aizsāka šādu foto publicēšanu, lai parādītu to, ka sievietēm akli nav jāseko stereotipiskajiem uzskatiem par sievietes skaistumu.

Meitenes un sievietes lielākoties jūtas neērti par savu padušu apmatojumu, jo tas tiek pieņemts kā kaut kas netīrs un necivilizēts, bet sievietēm vajadzētu būt brīvām izvēlēties ko un kā darīt ar savu ķermeņa apmatojumu.

Zhu Xixi šogad uzvarēja šajās sacensībās un galvenā balva bija 100 prezervatīvi, kurus viņa ieguva. Otrās vietas ieguvēja saņēma vibratoru, bet 3. vietas ieguvēja 10 sieviešu urinēšanas ierīces.

china3

Kāda cita sieviešu tiesību aizstāve stāsta: “Es uzskatu, ka šīs sacensības ir ļoti vērtīgas. Mums ir nepieciešama domu brīvība, lai padomātu un saprastu, kādēļ sieviešu pienākums ir skūt savu ķermeni.”

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment