6 soļi, kas tev palīdzēs uzsākt sarunu ar partneri par intīmiem jautājumiem

couple-talking

1. Pārliecinātība

Jebkurā situācijā, kad saskaries ar kaut ko , kas ir ārpus tavas komforta zonas, tas ir riskanti. Tā kā intīmi jautājumi un sarunas pavisam noteikti ir kaut kas ārpus komforta zonas, atslēga uz izdošanos ir pārliecinātība. Ja būsi pārliecināts par sevi, tad saruna pavisam noteikti izdosies, turklāt tas noteikti radīs drošības sajūtu tavai otrai pusītei un palielinās uzticības līmeni, kas būs kā liels bonuss jūsu turpmākajām attiecībām.

 

2.Pareizais brīdis

Īstais brīdis daudz ko nozīmē. Pavisam noteikti, neuzsāc šādu sarunu, kamēr  tavs partneris skatās savu iemīļotāko TV pārraidi. Šādus jautājumus nevar uzdot tik vienkārši kā, piemēram, “kas šovakar būs vakariņās”. Vispiemērotākais brīdis, kad runāt par intīmām tēmām būtu, kad abi esat relaksējušies un varat viens otram veltīt pilnīgu uzmanību, piemēram, vakarā pie vīna glāzes.

 

3.Atrodi laiku

Tikpat svarīgi, kā izvēlēties pareizo brīdi ir atrast laiku šādiem brīžiem. Tas, protams, nenozīmē, ka tagad tev savam partnerim jāpasaka “Mums vajag parunāt par nopietnām lietām”, tas var radīt stresu otram cilvēkam. Un tas, ka šādas sarunas ir nepieciešamas, nenozīmē arī to, ka tagad jums katru vakaru stundu jāsēž un jārunā par intīmiem jautājumiem. Tas nozīmē, ka, ja ir nepieciešamība pēc šādas sarunas, nevajag censties to atlikt uz vēlāku, bet gan atrast laiku un pareizo brīdi.

 

4.Vienkāršība

Viena no lielākajām problēmām, kāpēc cilvēkiem ir grūti uzsākt šādas sarunas, ir laika gaitā izveidojušies aizspriedumi. Šo aizspriedumu dēļ, sabiedrībā tiek uzskatīts, ka tēmas, kas saistītas ar dabiskajām funkcijām, kuras veic ķermenis, un viss kas saistīts ar seksuālo dzīvi, ir tabu tēmas, kas rada šo problēmu.  Tāpēc nevajag pārāk iespringt uz to, kā pareizāk pajautāt vai atbildēt. Esi vienkāršs, uzticies otram cilvēkam, esi tikpat atklāts, kā par jebkuru citu tēmu, par kuru runājat.

 

5. Atbildi, lai cik muļķīgi tas liktos

Ja gatavojaties runāt par intīmiem jautājumiem, tad tev ir jārēķinās ar to, ka iespējams tevis uzdotie jautājumi  vai gluži pretēji tev uzdotie jautājumi var likties muļķīgi, piemēram, sievietei uzdotie jautājumi par mēnešreizēm var likties muļķīgi un pašsaprotami. Taču par to nevajag uztraukties, jo tas, ka šāda saruna rodas un notiek, jau ir liels solis uz priekšu, un noteikti nāks par labu jūsu attiecībām.

 

6.Nolaid savu aizsargsienu

Dažreiz šādās sarunās tiek aizskarti temati, kuri ir sāpīgi vai tādi, par kuriem ir ļoti grūti runāt. Svarīgi ir nekļūt agresīvam un nebēgt no sarunas, ja šāds jautājums, kurš ir īpaši nepatīkam, uzpeld sarunas laikā. Nolaid savu aizsargsienu, jo tavs partneris nav tavs ienaidnieks.  Atveries un centies atbildēt, ja nu tiešām ir grūti par to runāt, tad mierīgi paskaidro to.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">WillieBede</cite>

    Всем привет! Предлагаю сыграть в крутую игру War Thunder – это военная MMO игра следующего поколения, посвященная боевой авиации, бронетехнике и флоту времен Второй мировой войны. Проверь свои силы на полях Второй мировой! http://goo.gl/E0mLDS

Leave a Comment