4 “īstu vīriešu” masāžu veidi – vai tu parakstītos uz ko tādu?

Pliķēšanas masāža

ej131243594672329772740

Šī masāža ir balstīta uz atkārtotu pliķēšanu pa seju – tā ne tikai uzmundrina, bet arī novērš novecošanās pazīmes un slaidina! Šo masāžu ir iespējams veikt tikai Taivānā un Sanfrancisko (kur ir tikai 2 šīs masāžas meistari). Šis masāžas veids ir pavisam jauns, tam pat nav 100 gadu. Radītāja sola apmācīt tikai 10 cilvēkus pasaulē pliķēšanas mākslai, pirms viņa nomirst.

Ziloņa masāža

a98978_massage_5-elephant

Izrādās, ka zilonis nav tikai liels un skaists dzīvnieks, bet arī lielisks masieris! Ja tava mugura jūtas nogurusi, tad uztici to šim 3 tonnu smagajam, bet maigajam masierim – viņš ir trenēts maigi uzlikt un uzspiest savu kāju uz guloša cilvēka muguras. Šādu masāžu vari saņemt tikai Taizemē.

Lasi vēl: Masāža pašam sev

Liesmu masāža

a98978_massage_10-fire

Šī masāža ir ļoti populāra Ķīnā, kur to veic pat slimnīcās, lai uzlabotu pacientu veselību. Tiek uzskatīts, ka šī masāža izsildīšanas dēļ uzlabo organisma spēju pretoties vīrusiem un dažādām saslimšanām. Tiek runāts, ka cilvēki pēc šīs masāžas kļūst vieglāki. Masāža izpaužas šādi: klientam uz muguras tiek uzlikts audums, ko masieris apsmidzina ar degošu šķidrumu un tad to aizdedzina. Masieris nodzēš uguni, pārklājot liesmas ar citu biezu audumu.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment