Itāļu miljardieris atrod pazudušo sievu un ir satriekts; Patiesība nav tāda, kā viņš domāja

Baidoties, ka sieva ir nolaupīta, Džanluka sazinājās ar policiju. Neilgi pēc tam, pateicoties tehnoloģijām, viņš bija vēl vairāk satriekts, jo…

…ieraudzīja fotogrāfijas ar sveiku un veselu 24 gadus veco Annu, kura bija kopā ar kādu vīrieti un atradās pieczvaigžņu viesnīcā.
Krāsas vēl vairāk sabiezināja tēmturis pie bildes – “brīvība” –, norādot, ka ģimenē kaut kas tomēr nebija kārtībā.
Saniknotais Džanluka iesūdzēja sievu tiesā par pirmslaulību līguma nosacījumu pārkāpšanu un it kā nozagtām 5000 Sterliņu mārciņām un mobilo telefonu.
Viņš nevarēja atturēties neuzrakstīt komentārus zem Annas fotogrāfijas, piemēram: “Tavs vīrs Milānā un vecāki saka paldies, ka atrodies Ņujorkā pie cita vīrieša” un “precējusies un aizbēgusi bez nekādas ziņas, ar viltotu adresi Ņujorkā!”

https://www.instagram.com/p/-O40hRMfI1/
Viņa izdzīvoja savu sapni, kamēr vīrs un ģimene uztraucās par to, kur viņa ir
Anna atbildi parādā nepalika un paskaidroja, ka vīrs pret viņu bija “pacēlis roku”, kā arī viņa dzīvojusi “zelta būrī”. Konfliktu vēl vairāk saasināja tas, ka vīrs neesot pievērsis uzmanību, lai arī viņai veselu nedēļu sāpējusi galva.
Acīmredzot šī nav pirmā reize, kad Anna aizbēg no vīra.

Viņa stāsta: “Pirmajā reizē es aizbēgu uz savu vecāku mājām Ukrainas pilsētā Ivanofrankivskā. Es neteicu, kas par lietu. Viņš atbrauca pie manis, un es viņam devu otru iespēju, taču strīda laikā viņš man iespļāva sejā, un es to vairs nevarēju izturēt.”
Varbūt pazušana bez pēdām bija vienīgais veids kā aizbēgt no vīra.

https://www.instagram.com/p/BJEKSV2D2Xt/
Džanluka pastāstīja žurnālistiem, ka Anna ir publicējusi daudz skaistu fotogrāfiju no pieczvaigžņu viesnīcām, kur pozē kopā ar vīriešiem, un viņa nemaz neizskatās nelaimīga.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    Izskatās cērtama. Gan jau viena pagale nedeg.
    Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: https://goo.gl/YTcFQ6 Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment