Izmetiet ķiplokus taisni tualetē: 3 problēmas, no kurām atbrīvosieties vienā mirklī

 

Runa ir par to, ka ar ķiploku palīdzību var viegli atbrīvoties no nepatīkamām smakām. Šim dārzenim piemīt spēja iznīcināt kaitīgās baktērijas, kas bieži kļūst par smakas avotu. Tajā pašā laikā pietiek izmantot tikai pāris daiviņas.

Līdzīga iemesla dēļ ķiploks spēj no tualetes poda noņemt kaļķakmens nogulsnes. Pateicoties tam, nākotnē būs iespējams izvairīties no problēmām ar kanalizācijas sistēmu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Turklāt ķiploki var palīdzēt ar dzelteniem traipiem, kas parādījušies uz tualetes poda. Tomēr šajā gadījumā jums būs jāsagatavo šķīdums no šī dārzeņa. Vairākas galviņas jāatšķaida litrā ūdens un jānovāra. Pēc tam atliek tikai atdzesēt sastāvu, un tad to uzklāt uz netīrumiem. Pēc pāris minūtēm viss dzeltenums pilnībā izzudīs.

Gurķus novāksi kastēm: aplaisti tos ar šo mēslojumu un apbrīno neticamo ražu

Lasi vēl: VIDEO: Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad redzēsi, Dona Eirovīzijas dziesmas mēģinājumu

Lasi vēl: Rīgas “Maxima” veikalā redzamas lielas rindas; kas atkal notiek? (+VIDEO)

Lai tualete būtu svaiga un patīkami smaržojoša, varat izmantot vēl vienu vienkāršu triku. Pirms gulētiešanas iemetiet tualetē ziepjūdens ledus gabaliņus. Tie pakāpeniski izkusīs, izdalot maigu aromātu un apvijot ar to telpu līdz rītam.

Lai pagatavotu šādus aromātiskus kubiņus, jums būs nepieciešama ledus veidne, ūdens un lētākās tualetes ziepes.  Atšķaidiet trīs ēdamkarotes šķidro ziepju litrā ūdens, pēc tam sasaldējiet šķīdumu ledus formās.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment