Kā cīnīties ar bezmiegu saskaņā ar katru zodiaka zīmi

Svari

Kafijas un saldumu cienītāji. Produkti, kas satur kofeīnu un cukuru, ir veselīga miega ienaidnieki. Tāpēc retos gadījumos tie palīdz aizmigt. Taču biežāk kapučīno un šokolādes tāfelītes nesniedz pilnīgu atpūtu. Zvaigznes iesaka Svariem samazināt kofeīna un saldumu lietošanu. Pirms gulētiešanas labāk uzkod vieglu ēdienu, kas neuzbudina nervu sistēmu.

Skorpions

Cieš no melatonīna trūkuma. Tas ir īpašs hormons, kas regulē nervu sistēmu. To sauc arī par miega hormonu. Lai tas organismā veidotos pietiekamā daudzumā, jālieto tādi produkti kā banāni, graudaugi, rīsi, ingvers, vistas gaļa, rieksti, treknas zivis, sezams, saulespuķu sēklas. Dozētos daudzumos ir noderīgs sarkanvīns.

Strēlnieks

Pirms gulētiešanas Strēlnieki ļoti aizraujas ar attiecību skaidrošanu un aktīvu ierakstu komentēšanu sociālajos tīklos. Rezultātā garastāvoklis ir sabojāts, negribas gulēt. Strēlniekiem vajadzētu atcerēties iet gulēt labā noskaņojumā. Tad sapņi būs mierīgi. Labāk ir sākt rakstīt dienasgrāmatu, kurā vari paust savu neapmierinātību.

Mežāzis

Kad negribas gulēt, ir bezjēdzīgi skaitīt aitiņas vai gulēt ar aizvērtām acīm. Miegs tik un tā nenāks. Mežāžiem vajadzētu sevi nodarbināt ar patīkamām nomierinošām nodarbēm. Ir lietderīgi palasīt grāmatu, salikt puzli vai vienkārši samīļot kaķi. Atbrīvojoši iedarbojas pērļošana, origami.

Ūdensvīrs

Šai zīmei ir svarīgi sākt dienu pēc iespējas agrāk un negulēt ilgāk, nekā vajadzētu. Ūdensvīram zvaigznes iesaka vairāk laika pavadīt saulē. Tā bagātina organismu ar D vitamīnu, kas labvēlīgi ietekmē miega kvalitāti. Guļamistabā labāk ir pieklusināt gaismu.

Zivis

Ir vērts iekļaut uzturā ar magniju bagātu pārtiku. Tas pozitīvi ietekmē nervu sistēmu un palīdz cīnīties ar stresu. Bezmiega nakts laikā Zivīm ieteicams pieslēgt iztēles spēku: iedomāties, ka tās guļ pludmalē, saule glāsta ādu, pie pašām kājām šļakst silta jūra, ir kluss un labi. Patīkamas domas  aizvedīs Zivis uz Morfeja valstību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment