Lūk, kā piecu minūšu laikā atbrīvoties no migrēnas

Migrēnu var izraisīt arī miega trūkums, nepietiekoši daudz barības vielu, pārāk daudz stresa, alkohols, dehidratācija un dažādas pārtikas piedevas.

Elektrolītiem piemīt noteicošā loma pienācīgai organisma funkcionēšanas nodrošināšanai, kā arī tā pilnvērtīgai hidratācijai. Tie ir pozitīvi lādēti minerāli, kam piemīt neskaitāmas labvēlīgas īpašības, kas noder mūsu organismam:

regulē muskuļu funkcijas;

nodrošina pienācīgu sirds un asinsvadu sistēmas funkcionēšanu;

regulē un nodrošina nervu šūnu darbību.

Lasi vēl: ŠO vitamīnu trūkums organismā izraisa migrēnas un galvassāpes!

Turklāt arī magnijs ir organismam ļoti svarīgs minerāls. Tā spēcīgās pretiekaisuma īpašības spēj samazināt migrēnu, jo migrēna ir organisma reakcija uz iekaisuma procesu.

Šodien mēs dalāmies ar dabīga dzēriena recepti, kas palīdzēs novērst migrēnu. Šī recepte tiek izmantota jau paaudzēm ilgi, norādot, ka līdzeklis ir tiešām ļoti iedarbīgs. Tā pagatavošanai būs nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas:

viena citrona sula;

2 tējkarotes augstvērtīga jūras sāls;

glāze ūdens.

Ja runa ir par sāls izvēli, vislabāk ir izvēlēties Himalaju sāli, kuras sastāvā ir organismam nepieciešamās minerālvielas. Tajā esošais nātrijs nodrošina nemitīgu šķidruma līdzsvaru organismā, tādējādi veicot pilnvērtīgu hidratāciju.

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment