Kā Tava bijusī mīla vēl joprojām Tevi ietekmē?

  1. Tu reizēm gremdējies pagātnes atmiņās

Viņa ir bijusi liela daļa no tavas dzīves, bet nu viņa ir prom. Tavas atmiņas par skaistajiem laikiem liek ir saldskābas, jo priecājies par to, cik jauki, patīkami un labi jums bija kopā, bet skumsti par to, ka tā vairs nekad nebūs.

  1. Tu visas dāmas salīdzini ar savu bijušo

Viņa bija tavs “standarts”, ar kuru tu biji kopā iepazīstot no pirkstu galiem, līdz matu galiem. Tu neko citu vairs ilgāku laiku nebiji piedzīvojis un tev tik ļoti patika lietas, kuras viņa darīja un kā viņa izturējās. Tāpēc tu pat neapzināti meklē šīs iezīmes citās sievietēs.

  1. Tu pamet jaunās attiecības agrāk, nekā varbūt vajadzētu

Tu biji iemīlējies no visas sirds, tāpēc tu zini kā tas ir un mēģini atrast ko ļoti līdzīgi. Esot jaunās attiecībās, tu sajūti un saproti, ka nav “ķīmijas” un agrā attiecību stadijā tu jau tām atmet ar roku, jo šķiet, ka nav vērts tērēt laiku.

  1. Tu redzi viņas seju katru dienu

Viņa vēl joprojām ir tavu sociālo tīklu draugu lokos, tu nevēlies viņai “atteikt draudzību”, tāpēc tu neviļus attopies viņi izsekojot un zinot, katru pasākumu, kurā viņa ir bijusi un ar ko pavadījusi laiku. Tu turpini dzīvot viņas dzīvi, aizmirstot par savējo.

 

Avots: elitedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment