Kā tikt pie otrā randiņa? Ja gribi lai izdodas, tev šis JĀZIN!

 

Tālāk būs pāris ieteikumi, kā tu vari ietekmēt to, ka arī otrs cilvēks vēlas otru satikšanos:

  1. Atslābsti

Šī nav nekāda sacensība, kurā balva ir otrs cilvēks. Neizdari uz sevi spiedienu, ka tev ir jāizturas tā, ka tev ir jārunā šitā. Tu izjūti spiedienu, tāpēc tu esi saspringts un nedabisks, kas var novest pie tā, ka otrs cilvēks var nevēlēties otro tikšanos ar tevi.

  1. Neizliecies par tādu, kāds tu neesi

Ir ļoti vilinoši uzlikt savu “labāko seju”, uzvesties pieklājīgāk nekā parasti vai darīt vēl sazina ko citu, ko tu parasti nedari. Mēs visi uzvedamies mazliet citādāk, citādākās situācijās un apstākļos, bet tas nenozīmē, ka mēs neesam patiesi.

  1. Izpaud sajūsmu, bet ne izmisumu

Randiņa beigās esi atklāts par to vai tev randiņš patiešām patika. Esi godīgs. Ja tu vēlies otro randiņu, tad pasaki, ka tev bija interesanti un patīkami, tāpēc labprāt satiktos vēl kādreiz. Bet nepārcenties ar to. Pilnīgi pietiek ar vienu vienkāršu teikumu, kad tu atzīsti, ka tu vēlies turpināt iepazīšanos.

  1. Izrādi interesi

Tā varbūt ir klišeja, bet dod laiku cilvēkam un arī sev pārdomāt, vai tev patiesi patika tikšanās un kādēļ tu iepazīšanos vēlētos turpināt. Ziņas sūtīšana uzreiz pēc randiņa varētu šķist pārāk uzmācīgi, bet tik pat labi, tad var šķist gādīgi. Tas ir jāsaprot un jānoskaidro tikšanās laikā, vai cilvēks drīzāk priecātos vai uzskatītu to par uzmācību. Pēc dienas vai divām droši vari rakstīt, zvanīt, apjautāties par plāniem nedēļas nogalei un uzaicināt uz tikšanos.

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment