Ar šīm divām dabiskajām sastāvdaļām tu vari viegli iegūt baltus zobus un labāku veselību!

Vēlies baltākus zobus un labāku veselību? Tīri zobus ar jūras sāli vai dzeramo sodu!

Daudzas baltinošās zobupastas patiesībā rada risku tavai veselībai, tāpēc labāk izmantot dabiskas sastāvdaļas, kuras dos arī labāku un noturīgāku rezultātu. Tavi zobi kļūs spēcīgāki, aplikums pazudīs, un elpa smaržos labāk.

Jūras sāls satur daudzus minerālus, kas svarīgi veselībai: kalciju, silīciju, fosforu, niķeli un dzelzi. Tie visi spēcina smaganas un mazina zobakmens un sliktas elpas risku. Šīs vielas baltina zobus, turklāt iedarbojas ilgtermiņā, neļaujot dzeltenajam vai pelēkajam tonim tik viegli atgriezties.

Pareizai lietošanai mitru zobu birsti ieliec sālī, un iztīri zobus, vai arī izskalo muti spēcīgas koncentrācijas sālsūdenī. Uzmanību: nevajag norīt!Jau kopš seniem laikiem zināms, ka dzeramā soda balina zobus un notīra zobakmeni, nekaitējot emaljai. Soda neitralizē mutē esošās skābes, nogalina baktērijas un vīrusus, kā arī cīnās pret sliktu elpu.
Samaisi sodu ar ūdeni un iztīri zobus ar iegūto pastu vienu reizi dienā.

Avots: pournousleshommes.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zobārsts</cite>

    Jā, protams, ar sodu 2x dienā un sabojā zobu emalju līdz galējam jūtīgumam un zoba caurspīdīgumam. Jātīra zobi ar zobupastu, nevis jāskrāpē ar sodu vai sāli!

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Smiltim nevar. Urins labs

Leave a Comment