Kā uzlabot sev garastāvokli 30 sekundēs

Vienkārši smaidi – acu kontakta izveidošana ar svešinieku un uzsmaidīšana viņam var uzlabot dienu gan tev, gan viņam. Tas vienkārši uzlabo garastāvokli, ka tu esi spējīgs kādam citam uzsmaidīt un viņš uzsmaida arī tev. Mūsu nervu sistēma jūtas drošāk, kad atrodamies cilvēku grupā. Un, ja mēs cenšamies būt savienoti ar cilvēkiem, kas atrodas mums apkārt, mēs jūtamies daudz relaksētāk.

Iztaisnojies – tavai mammai bija taisnība par sēdēšanu ar taisnu muguru. Staigāšana ar taisnu muguru liek ne tikai tev izskatīties tievākam un staltākam, bet arī uzlabo garastāvokli. Iztaisnota mugura uzlabo pašapziņu, tādēļ arī garastāvoklis kļūst pacilātāks.

Sarunājies ar svešinieku – kad ej uz tuvāko kiosku pēc kafijas, aprunājies mazliet ar pārdevēju vai vēl kādu rindā stāvētāju. Tas uzlabos garastāvokli gan tev, gan viņam.

Izdari ko labu – izdari kaut ko tādu, kas uzlabos dienu citam cilvēkam. Ja mēs dodam prieku citiem, tad to pašu saņemam atpakaļ. Izmaksā kafiju aiz muguras stāvošajam cilvēkam, palīdzi tantiņai šķērsot ielu – izdari vienalga ko, kas izrādīs laipnību.

Iepērcies gudri – saka, ka nauda nenes laimi, bet dažkārt nes gan. Iegādājies koncerta biļetes vai biļetes uz kādu sporta spēli – tas liks tev justies sociāli aktīvākam un uzlabos garastāvokli par gaidāmo notikumu.

Saki “paldies” – jo vairāk saki cilvēkiem “paldies”, jo labāk pats jutīsies. Tas izrādīs to, ka novērtē citus un liks arī viņiem pret tevi izturēties laipnāk.

 

Avots: www.womenshealthmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://lotoguru.eu</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

Leave a Comment