Kādam jābūt Tavam mājoklim, lai atstātu labu iespaidu uz dāmu?

Esi tīrīgs, bet ne sterils!

“Viss, kas mani interesē dzīvoklī, ir tas, ka tas ir relatīvi tīrs, nevis sterils. Es gribu atrasties tavā dzīvoklī, nevis IKEA izstādes telpā,” tā stāsta kāda sieviete.

Pāris lietas, ar kurām tev noteikti ir jātiek galā:

  1. Izmanto putekļu sūcēju. Neviens vecpuisis pietiekami bieži neizmanto savu putekļu sūcēju, bet tas dara brīnumus, jo uzreiz telpa šķiet un ir daudz tīrāka, jo nav vairs putekļu, kuriem lidināties pa gaisu.
  2. Putekļi uz virsmām. Neaizmisti noslaucīt katru virsmu, kura ir putekļaina. Un, ja pat tev šķiet, ka tā virsma jau nu gan nav putekļaina, tā pat pārslidini mitro lupatiņu arī pāri tai virsmai, jo reizi gadā tas nenāks par ļaunu.
  3. Netīrie trauki. Ja tev ir ļoti liels slinkums, lai tos nomazgātu, tad vismaz savāc tos vienā bļodā un noslēp, jo dāma noteikti nevēlēsies skatīties uz taviem ēdiena atlikumiem, kuri mūs marinējušies uz šķīvjiem jau pāris dienas.
  4. Saklāj gultu. Tas nav tik sarežģīti un laikietilpīgi. Vienkārši paņem segu un sakārto to tā, lai neizskatās, ka tu esi tikko tur gulējis.
  5. Neesi pārāk skarbs pret sevi jeb necenties padarīt savu dzīvojamo telpu sterilu. Ne katrai vietai un virsmai ir jābūt sterilai, vienkārši sakārtotai. Dāma saprot, ka tu tur patiešām dzīvo, tāpēc grāmatas, avīzes, darba papīri vai kas cits ir tikai normāli, ja atrodas uz galda vai kur citur.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment