Kādēļ Tev ir grūti iesaistīties attiecībās?

  1. Tev vēl joprojām ir vēlēšanās “parotaļāties”

Tas ir diezgan loģiski- līdz ko vīrietis iesaistās monogāmās attiecībās, tā viņš zaudē iespēju tikties ar citām sievietēm. Lielākā daļa vīriešu cenšas šo iespēju saglabāt pēc iespējas ilgāk, it īpaši tad, kad paši vīrieši nav pārliecināti par to, ko meklē.

  1. Sievietes nobriest agrāk

Vīriešiem reizēm šķiet, ka iesaistīšanās attiecībās nozīmē to pašu ko “pieaugt”. Arī šo pieaugšanas procesu vīriešiem ir tendence “pavilkt” pēc iespējas ilgāk, jo tad nav jāuzņemas papildus atbildība un var turpināt savu brīvo dzīves stilu.

  1. Tu domā par kādu citu

Esot ar vienu sievieti, tev prātā patiesībā ir cita ar kuru tu labprātāk gribētu pavadīt laiku, bet kādu apstākļu dēļ, tas nav iespējams. Tāpēc, loģiski, ka tu nevēlies iesaistīties nopietnās attiecībās, ja tev prātā klejo pavisam cita daiļava, kuru tu vēl ceri savaldzināt.

  1. Tev ir citas prioritātes

Dzīvē ir grūti atrast balansu starp lielisku karjeru un laimīgu ģimenes dzīvi. Ja tava karjera tev šobrīd ir svarīgāka, tad tu nemaz nedomā par iespēju iesaistīties nopietnās attiecībās, jo bieži vien tas var kaitēt taviem individuālajiem plāniem saistībā ar karjeru. Tu meklēsi mīlestību, tad kad tev tam būs laiks un patiesa vēlēšanās.

  1. Tev ir bail, ka Tu lieki tērē laiku

Iesaistīšanās attiecībās nozīmē, ka divas iespējas: 1) Tu būsi laimīgs ar konkrēto sievieti līdz mūža galam 2) Tu būsi iztērējis un “pazaudējis” savus labākos dzīves gadus, jo izrādās, ka jums tomēr nav pa ceļam.

  1. Nevienam no Taviem draugiem nav mīļotās

Neviens nevēlas būt pirmais no vīriešu draugu grupas, kuram uzrodas mīļotā, jo tas nozīmē, ka viņš pavadīs vairāk laika ar mīļoto un laidīs garām visu jautrību, ballītes, ārdīšanos kopā ar draugiem. Tev nepatīk apziņa, ka tu varētu savā ziņā zaudēt savus draugus.

Avots: marieclaire.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment