Kādēļ Tev vajadzētu vismaz 1 ādas jaku?

 

Sagatavojies, šis pirkums nav no lētajiem. Lai iegādātos kvalitatīvu un labu ādas jaku, tev visticamāk nāksies šķirties no 100-300 Euro. Šāda cena ir tad, ja tu atrodi ļoti labu darījumu, bet, ja tu vēlies jaku ar “vārdu”, tad cenas ir mērāmas vairākos simtos. Kāpēc investēt savus līdzekļus ādas jakā?

 

  1. Attieksme

Šis ir iemeslu augšgalā. Ādas jakas ietver sevī vīrišķību, tas ir tieši tik vienkārši. “Skarbie puiši” ir nēsājuši šādas jakas jau no cilvēces pirmsākumiem. Labākās ādas jakas, tad bija tās, kuras tu pats biji nodīrājis no dzīvnieka, kuru tu pats biji nogalinājis. Mūsdienās tev tik ļoti vairs nav jāpiepūlas, lai dabūtu labu ādas jaku. Tomēr, šis apģērbs vēl joprojām ietver sevī šo imidžu. Pat gludākā un koptākā āda rada tādu pašu skarbumu kā senajos laikos.

 

  1. Aizsardzība

Tā var tevi pasargāt gan no nelabvēlīgiem laikapstākļiem, gan no kādiem fiziskiem uzbrukumiem, piemēram, suņa kodumiem vai kāda kritiena brīdī, tu nenobrāzīsi savu ādu. Šie ir iemesli, kādēļ motociklisti lielākoties izvēlas ādas izstrādājumus. Āda, protams, neaizsargās no visām iespējamām traumām, kuras ir iespējamas gūt krītot lielā ātrumā, bet āda viennozīmīgi ir daudz labāka nekā džinss vai kokvilna. Tā patiesi darbojas, kā otrā āda- tikai daudz biezāka un izturīgāka par tavējo.

 

  1. Izturība

Šajā mūsdienu ātrajā modes pasaulē, kad tendences mainās 4 reizes gadā, ādas jaka ir ilgdzīvotāja. Tas ir attiecināms gan stila ziņā, gan kalpošanas ziņā. Labu ādas jaku tu varēsi nēsāt vairākus gadu desmitus un tā nenonēsāsies. Tam ir nepieciešama arī atbilstoša ādas kopšana, bet, ja tāda tiks nodrošināta, tad ļoti iespējams, ka tava ādas jaka dzīvos ilgāk par tevi. Mēs muzejos vēl joprojām varam apskatīt seno Romiešu kareivju ādas ietērpus, kuri mēs paši vēl varētu nēsāt.

 

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    Ādas jaka tas ir forši, man ir divas, bet vienu jau laiks nomainīt pret jaunu.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Slimie cilvēki, valkajiet savu ādu nevis dzīvnieka ādu. Viņam tā ir vairāk vajadzīga nekā Jums. Pirms pērkat, padomājiet kam iet cauri tas nabaga dzīvnieks tikai tāpēc lai Jūs varētu papontoties ar ādas izstrādājumiem.

Leave a Comment