Lūk, kādi testi vīrietim jāiziet, lai kļūtu par 18+ filmu zvaigzni – nav nekas patīkams!

Viņš raksta:

“Pirmkārt, viņi meklē puišus, kuru locekļa garums ir 20 līdz 23 cm.

Ja tu atbilsti šim rādītājam, tad viņiem ir vēl dažas prasības: tu vari tik pie erekcijas ļoti ātri ar mazu vai pat nekādu stimulāciju. Un tev vajadzētu būt spējīgam ejakulēt pēc pavēles. Tev nevajadzētu būt iebildumiem darīt lietas, kas vairumam vīriešu šķistu homoseksuālas. Sēklinieku berzēšana pret cita vīrieša sēkliniekiem ir diezgan parasta lieta porno filmēšanā. Tev vajadzīgs profesionāls portfolio. Fotogrāfijas ar tevi, iespējams, arī pieredze, pat ja tā ir amatieriska.

Ja tiec līdz intervijai, tu ieiesi telpā, kurā sēž vecāks vīrietis. Viņš tev liks izvilkt savu locekli. Tev ir 30 sekundes laika tikt pie erekcijas. Iespējams, tur būs arī aktrise – sieviete. Iespējams, ne. Varbūt viņa tev palīdzēs, varbūt ne. Piemēram, viņa var tev ļaut paskatīties uz savām krūtīm. Ja esi izskatīgs, varbūt viņa ļaus sev pat pieskarties, taču ne zem vidukļa. Tev tiks lūgts masturbēt apmēram 10-15 minūtes bez nekādas vizuālas stimulācijas. Režisors liks tev ejakulēt. Tajā brīdī tev būs maksimums minūte laika, lai to izdarītu.

Lasi vēl: 9 fakti par 18+ filmām, kurus vēl nebūsi dzirdējis; #6 un #8 tevi šokēs

Tad tev būs jādara tas atkal, bet šoreiz tev būs tikai 30 sekundes laika, lai “beigtu” pēc komandas.

Spēja sevi kontrolēt ir pats svarīgākais, taču spēja ātri tikt pie erekcijas un ejakulēt pēc komandas, kā arī mērķēt “ar snaipera precizitāti” arī ir ļoti svarīgi.

Filmējot video, no tevis sagaidīs, ka nezaudē erekciju, kamēr tiek mainīti kameras leņķi vai veikta saruna ar režisoru, pielabota aktrises kosmētika vai apgaismojums, utt. Tev jābūt spējīgām nodarboties ar seksu ļoti savādās pozīcijās. Paturi prātā, ka viņu mērķis ir labi nofilmēt sievieti, un tu esi tikai loceklis.”

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment