Kāds tuvs Šūmaheru ģimenes draugs nāca klajā ar negaidītu paziņojumu

Bijušais Ferrari vadītājs un tuvs Šūmaheru ģimenes draugs Žans Tods nāca klajā ar negaidītu paziņojumu.

Pirms dažām nedēļām Šūmaheru ģimenes draugs Edijs medijiem runāja par sportista sievas Kolīnas dzīvi pēc vīra negadījuma. Toreiz vīrietis nekautrējās salīdzināt Korinnas dzīvi ar “dzīvi cietumā”.

 

Žans Tods pēc intervijas arī medijā ” Corriere della Sera” skaidroja savu redzējumu par slavenās ģimenes dzīvi. Viņš ir viens no retajiem cilvēkiem, kam atļauts apmeklēt sportistu.

LASI VĒL: Kāds tuvs Šūmaheru ģimenes draugs nāca klajā ar negaidītu paziņojumu

“Mēs cienām Korinnas un Maikla bērnu vēlmi pēc privātuma, lai gan zinām, ka negadījumam bija sekas. Ikviens, kurš saka, ka zina kaut ko par sportista veselību, patiesībā neko nezina. Liksim viņu mierā,” intervijā sacīja Z. Tods.

“Es viņu bieži apmeklēju. Viņš un viņa ģimene ir arī mana ģimene,” sacīja bijušais “Ferrari” vadītājs.

 

Vietne “Džentlmenis.lv” jau vēstīja, ka leģendārais Formula 1 pilots Mihaels Šūmahers pirms gandrīz 10 gadiem, slēpojot kalnos, cieta negadījumā, kas atstājusi pamatīgu iespaidu uz viņa atlikušo mūžu. Līdz šim medijiem un sabiedrībai par viņa dzīvi kopš negadījuma sniegts ļoti maz informācijas.

 

Izdevums “The Mirror” visu šo laiku sniedza informāciju par sportista aprūpi, ko nodrošinājušas vairākas medmāsas un sportista sieva Korīna.

 

Arī mediji atklājuši, ka M. Šūmahers ir spējīgs izrādīt emocijas. Viņš raud, dzirdot sievas un bērnu balsis, un arī ieraugot kalnus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment