Kā 50+ gados sievietei nepieciešams ģērbties, lai izskatītos eleganti un jaunāka vismaz par 10 gadiem

Elegantai sievietei pēc 50 ir jābūt noteiktam stilam. Pastāv iespēja, ka viņa vienkārši pārvērtīsies par tanti, ja nesaglabās savu eleganto izskatu. Būsim godīgi, neviena sieviete jebkurā vecumā nevēlētos, lai tas notiktu.

 

Ko darīt šādā situācijā? Vai ir nepieciešams iegādāties dārgas un stilīgas lietas no zīmolu veikaliem? Es tā nedomāju. Labāk izvēlies tādu apģērbu, kas pēc iespējas vairāk uzsvērs tavas labās īpašības. Un mēs jums palīdzēsim.

Piecdesmitgadīgas sievietes stils

Daudzas dāmas pieļauj kļūdu, mēģinot saplūst ar pūli, nevis izcelties. Viņi uzskata, ka spilgtas krāsas tagad ir tabu un ka labāk izvēlēties kaut ko mierīgu, lai būtu kā visi pārējie.

 

Cilvēki ir dažādi, tāpēc jums nav jāmaina sevi, lai tas atbilstu kādam citam. Turklāt, cenšoties līdzināties visiem, skaista sieviete zaudē savu individualitāti.

 

Tas, protams, nav teikts par Petru Dinersu. Šodien mēs smelsimies iedvesmu no šīs vācu skaistules tēliem. Priecāsimies par viņas tērpiem viņas Instagram lapā.

LASI VĒL: Pēc apšaubāma komplimenta 40 gadu vecumā sapratu, ka pietiek tēlot jaunu dāmīti. Lūk, ko es izdarīju!

Petra savulaik strādāja par dārza mēbeļu dizaineri, taču viņas aizraušanās ar modi pārņēma virsroku un izveidoja kolonnu ar nosaukumu “mīļotais stils”. Tas vienkārši nebija tāpat. Petra Diners rada skaistus tēlus nobriedušām sievietēm, uz ko ir patīkami skatīties.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment