Kā 50+ gados sievietei nepieciešams ģērbties, lai izskatītos eleganti un jaunāka vismaz par 10 gadiem

Sievišķība un kārtīgums

 

Neatkarīgi no jūsu vecuma jūs joprojām varat izskatīties stilīgi. Jūs joprojām varat izskatīties satriecoši savos 60. un 70. gados, ja zināt, ko meklēt. Piemēram, atcerēsimies par kardigāniem Šis garderobes elements ir atrodams daudzu sieviešu skapjos, jo tas apvieno ne tikai komfortu un praktiskumu, bet arī sievišķību, eleganci un maigumu.

 

Vari izvēlēties kardigāna variantu, kas izcels tavu augumu, piemēram, garu, īsu, ar aizdari vai bez. Šādu garderobes elementu var viegli apvienot ar biksēm, svārkiem, apaviem ar augstiem papēžiem un bez papēžiem.

 

Šāds tēls izskatīsies lieliski. Acīmredzot ir svarīgi sekot līdzi modes tendencēm un neiegādāties vecmodīgas preces. Tie noteikti neizskatīsies šiki.

 

Drosmīgi varianti

 

Neatlieciet apģērbu, kas var būt pārāk izaicinošs, lai to valkātu “vēlāk”. “Tā var valkāt tikai jaunas meitenes,” bet man nav 16. Kā jūs domājat? Vienkārši neizdariet pārsteidzīgus secinājumus un atsakieties no apģērba, kas der, bet kuru nevarat iegādāties kādu baiļu vai šaubu dēļ.

 

Mēs runājam par baltām vai košām drēbēm, moderniem svārkiem, kažokiem un apaviem. Šīs lietas ir vērts izmēģināt pirms lēmuma pieņemšanas. Parādīšanās šādā tērpā noteikti izraisīs satraukumu. Nevelciet kādu apģērba gabalu tikai tāpēc, ka tas ir praktiski. Pat vecas dāmas var būt neatvairāmas modernās drēbēs.

 

Ir pienācis laiks pievērst uzmanību mākslīgās kažokādas mēteļiem. Tie ne tikai sildīs aukstā laikā, bet arī būs atbilstošs papildinājums rudens-ziemas garderobei. Vienkārši neaizmirstiet papildināt šādu tēlu ar somu, stilīgiem apaviem un košu palantīnu. Šīs detaļas piesaistīs tev publikas uzmanību.

 

50 gadīgas sievietes neatkārtojamais stils

 

Un kur tad bez džinsiem un siltiem džemperiem? Tas ir loģiski, jo tagad ārā ir auksts. Mēģiniet izvēlēties saīsinātus džinsus gaišos zilos toņos. Tas atsvaidzinās tēlu. Varat arī pievērst uzmanību džinsa modeļiem ar neapstrādātu malu, taču ir svarīgi to nepārspīlēt. Pat šādi džinsi var izskatīties akurāti.

 

LASI VĒL: Pēc apšaubāma komplimenta 40 gadu vecumā sapratu, ka pietiek tēlot jaunu dāmīti. Lūk, ko es izdarīju!

Džemperis ir universāla lieta. Varat eksperimentēt ar formām un krāsām, kombinēt tās ar biksēm un svārkiem, kā arī izvēlēties pareizos apavus. Neaizmirstiet par rotaslietām, somām, cepurēm, šallēm un palantīniem. Tas padarīs tēlu pilnīgu un oriģinālu.

50 gadus vecas sievietes stils var būt interesants, spilgts un drosmīgs. Tajā pašā laikā šāda sieviete var izskatīties sievišķīga un jauna. Novēlam visām sievietēm iedvesmu jaunu tēlu meklējumos.

Pareizais stils var lieliski uzsvērt to dabisko skaistumu. Bet kā tu veido savu personīgo stilu?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment