Kāpēc nevajadzētu uz galda pa nakti atstāt nazi

Zinātāji apgalvo, ka atstājot nazi pa nakti uz galda, varot iedzīvoties ļoti lielās problēmās un sabojāt “gaisu” mājās. Noskaidrosim kāpēc?

Kā raksta portāls praktiski.lv,  gandrīz katram no mums savās mājās kādā brīdī ir gadījies saskarties ar dīvainiem un neizskaidrojamiem trokšņiem. Savulaik mūsu senči ticēja, ka šīs neizprotamās skaņas rada mājas gariņš, un no visas sirds centās to nesadusmot, lai mājās valdītu miers un svētība.

Saimnieks ir dusmīgs

No mājas gariņa nevajag baidīties, jo tas var brīdināt par tuvojošos nelaimi, sargā mājas mieru, var palīdzēt atrast kādu nozaudētu lietu, kā arī atbaidīt no dzīvokļa nelabvēļus vai zagļus.
Taču mājas gariņu var arī sadusmot un aizvainot.

Pazīmes, kas liecina, ka mājas uzraugs nav apmierināts:

* sāk pazust lietas, tās atrodas tādās vietās, kur iepriekš noteikti nav bijušas noliktas;
* veļa skapī ir saburzīta;
* uz tīra galda parādās drupačas;
* dzirdamas nopūtas un viegli trokšņi.

Lasi arī: Latvijā top Baltijā lielākais “outlet” veikalu komplekss un tas tik pabeigt jau pavisam drīz – lūk visa informācija

Visbiežāk var nākties saskarties ar pazudušām lietām – jūs stundām dzīvoklī varat meklēt pazudušās atslēgas, brilles vai maku un pēc tam tajā pašā dienā vai nākamajā šo lietu pilnīgi nejauši ieraudzīt acu priekšā, turklāt bieži vien to pirmais pamana kāds ciemiņš.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (lai noskaidrotu iemeslus viņa neapmierinātībai)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment