Kāpēc veikala maisiņus kategoriski nevar izmantot kā “atkritumu” maisiņus? Ir būtisks iemesls!

Vai tiešām katrai lietai jābūt augstas kvalitātes un vizuāli pievilcīgai, lai piesaistītu naudu? Šis uzskats kļūst par tendenci, kad “zinātāji” pārliecina, ka pat ikdienas priekšmetiem, piemēram, atkritumu maisiem, jābūt labi izskatīgiem, lai panāktu finansiālu veiksmi.

 

Tomēr šim uzskatam ir arī pretinieki, kuri vairāk pievēršas citiem seniem uzskatiem, piemēram, idejai, ka “kapeika, kapeiku glābj”. Šī teorija vēsta, ka naudas taupīšana ļauj nostiprināt savu finansiālo stāvokli.

 

Daudziem cilvēkiem speciālu maisiņu iegāde parastajiem maisiņiem vietā, kas būtībā ir identiski, tikai ar uzrakstiem, šķiet nepieņemama naudas izšķiešana.

 

Vides aizstāvji kopumā iebilst pret polietilēna maisiņu izmantošanu, tāpēc viņi noteikti nepievienosies “atkritumu” tendencei. Tā vietā viņi veicina savas kustības, ieviešot zīmi – izmantojot atkārtoti lietojamus auduma maisiņus iepirkšanās vajadzībām.

 

Lielākā daļa cilvēku visticamāk nepieņems mūsdienu māņticību par atkritumu maisiņiem nākotnē. Tikai retais, ja vispār kāds, tai sekos.

Visos laikos cilvēki ir ticējuši veiksmes talismaniem un priekšmetiem, kas nes laimi un bagātību. Ja vēlaties dot kādam spēku, dodiet viņam lauvu; ja gudrību, tad pūci; bet, ja labu v**elību un nemirstību, tad dzērvi.

 

Ja jūsu dzīvē ir nemiers, varbūt ir laiks apgūt senču gudrību un pievērsties senajām kultūrām, apbērt sevi ar spēcīgiem simboliem, kas attīra negatīvo enerģiju un pievelk labklājību.

 

Jums nav jāiegādājas visi šie simboli dāvanu veikalos, īpaši, ja jums nepatīk, ka tie vāc putekļus plauktos. Drīzāk, varat izvēlēties praktiskus un noderīgus priekšmetus savam mājoklim, kuriem ir īpaša nozīme un kas jums patīk.

 

 

Ja jums ir privātmāja, padomājiet par iegādāšanos dārza figūriņām, lai rotātu savu dārzu. Bet, ja jums ir pilsētas dzīvoklis, izvēlieties piemērotus interjera priekšmetus – spilvenus, gleznas, virtuves un vannas istabas piederumus, kā arī kastītes un atslēgu kastītes – lai veidotu mājokli, kas atspoguļo jūsu personiskumu un gaumi.

Ja jums ir privātmāja, apsveriet iespēju papildināt savu dārzu ar dārza figūriņām, kas padarīs to pievilcīgāku un personiskāku. Taču, ja jums ir dzīvoklis pilsētā, izmantojiet piemērotus interjera priekšmetus, piemēram, spilvenus, gleznas, virtuves un vannas istabas aksesuārus, kā arī kastītes un atslēgu kastītes, lai izveidotu mājokli, kas atspoguļo jūsu personību un stilu.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment