3 reāli spoku kuģi, par kuru iznīcināšanu nav informācijas…

Šie kuģi ir spoku kuģi!

1. Koka kuģis, kas trasts Japānas krastos

Uz tā klāja ir atrasti dažādās stadijās sadalījušies cilvēku ķermeņi. Kuģis, šķiet, pieder Korejai, jo uz tā ir uzraksts “Korejas cilvēku armija”.

a99534_ghost-ships-wooden-boats-of-dead-bodies-wash-up-in-japan-ap-640x480

2. Ķīnas kuģis ” The high aim 6″ tika atrasts Austrālijas krastos, bet tā apkalpe, ne tās mirstīgās atliekas nav atrastas. Kas ar viņiem ir noticis, paliek mistērija, tāpat arī nav zināms iemesls, kāpēc apkalpe būtu pametusi kuģi, jo tam bojājumi nebija novēroti.

Lasi vēl: Zinātnieki apgalvo, ka beidzot atklājuši Bermuda trijstūra noslēpumu!

a99534_20140221-000220

3. Pamests kruīza kuģis “Lyubov Orlova”, kuru nevienam nav izdevies notvert vēl līdz šim brīdim. Pamestais kruīza kuģis straumes ietekmē peldēja pa Atlantijas okeānu vairākus gadus, kamēr 2010. gadā to notvēra kuģotāji no Ņūfaundlendas, kuri bija paredzējuši nodot kuģi metāllūžņos, tādējādi nopelnot 1 miljonu ASV dolāru, taču tas atrāvās no ostas tauvas un turpināja peldēt Atlantijas okeānā.

Atklājās, ka uz kuģa dzīvo žurkas, kas savā starpā vairojas un ēd viena otru, lai nenomirtu badā. Šie kuģotāji ļāva Dominikānas republikas kuģotājiem to pārtvert un vest uz Dominikānas republiku, kur to varētu sagriezt un arī nodot metāllūžņos. Kuģa plāns tomēr bija savādāks – tas atkal atrāvās no ostas tauvas un devās okeāna virzienā. Tiek baumots, ka kuģis nu tuvojas Islandei vai Lielbritānijai, taču eksperti domā, ka kuģis varētu būt jau nogrimis. Tā atliekas tomēr nav atrastas.

a99534_exploring-canadian-arctic

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment