Ko darīt, ja mana sieva ir garlaicīga gultā?

Kāda vīrieša problēma:

“Es biju kopā ar savu esošo sievu 1 ar pus gadu, kad es viņu bildināju. Viņa ir skaistākā sieviete, kādu es jebkad esmu saticis, bet man viņa nešķiet seksuāla. Es izvairos nodarboties ar seksu kopā ar viņu, jo tas ir ļoti garlaicīgs. Es esmu mēģinājis runāt par to, bet viņa nesaprot, cik sekss ir svarīgs laulības dzīvē.”

Šeit ir jāatzīst, ka pats vīrietis ir bijis ļoti neapdomīgs, apprecot sievieti, kura viņu īsti neinteresē seksuālajā ziņā. Šo kļūdu ir pieļāvis pats vīrietis, jo nav apzinājies patieso motivāciju, kādēļ viņš ir precējis konkrēto sievieti.

Visticamāk, šī sieviete ir kā skaista trofeja, kuru viņš ir apgredzenojis, lai tai nepiekļūtu neviens cits. Tā vietā, lai seksa laikā mācītu sievieti, kā viņai labāk darboties tā, lai viņa spētu uzbudināt vīrieti, ir vērts pievērst uzmanību un pameklēt veidus, kā uzbudināt sievieti un ļaut vaļu viņas seksualitātei.

Patiesi jāizpēta sievietes jutīgās vietiņas un tas ļaus arī viņai atbrīvoties un “iekarst”, pēc tam ar lielāk prieku sniedzot baudu arī vīrietim.

Avots: theguardian.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/YAez31</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau tuvākā mēneša laikā? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Sāc jau šonedēļ un piepildi savus slēptākos sapņus pirms nokūst šodien uzkritušais sniegs. Izvēlies savus veiksmīgos skaitļus, sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment