Ko darīt, ja partnerim ir zems libido; #3 ļoti svarīgi!

mutton-increase-sexual-libido

Visdrīzāk, ka esi jau partnerei norādījis par sev vēlamo tuvības biežumu, runāt ar viņu par to, kas varbūt viņu neapmierina vai arī kas pietrūkst, esi mēģinājis būt romantiskāks un galu galā lasījis internetā dažādus muļķīgus padomus, kas tikai tērē tavu, nedodot nekādu risinājumu.

Pareizi šo jautājumu būtu risināt sakumā izrunājoties, bet, ja nonākat pie atbildes “vienkārši negribu!”, tad nākamais solis būtu fizisko iemeslu apzināšana un novēršana. Ja ar to vēl situācijai nav līdzēts, tad pareizāk būtu vērsties pie profesionāļa, kas jau citā līmenī skatīsies uz abu partneru emocionālo pasauli – varbūt tas ir “sālīti”, taču saudzēs nervus un aiztaupīs atkārtotu skriešanu ar pieri sienā.

Ja pat nezini, kur sākt, tad šeit būs 5 padomi:

1. Dodieties pie ārsta (sievietei – ginekologs, vīrietim – urologs);
2. Noskaidrojiet vai testosterons (vīrietim) un estrogēns un androgēni (sievietēm) ir normā;
3. Izglītojieties – kopīgi mēģiniet izprast, kas katram no jums ir intīms, kas katru no jums uzbudina, kādas ir katra vēlmes un vajadzības, un ko no tā esat gatavs viens otram sniegt;
4. Nevainojiet sevi;
5. Esat pacietīgi.

Piekto punktu derētu atcerēties ejot cauri visiem iepriekšējiem, jo tas ir tas, ko nāksies pielietot visbiežāk un ilgstoši, jo rezultāts nebūs tūlītējs. Katram ir vajadzīgs laiks un katram šis nepieciešamais laika posms var atšķirties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment