Ko gaidīt no vīrieša, ja zini tikai viņa dzimšanas datumu

3, 12, 21, 30 (pārvalda Jupitera enerģija)

Īsts atradums inteliģentām meitenēm. Vīrieši, kuri dzimuši šajos mēneša datumos, vienmēr viņiem pastāstīs kaut ko interesantu. Tie ir izglītoti, domājoši cilvēki, un, ja viņi nolemj izpētīt kādu jautājumu, viņi to darīs pilnībā. Problēma var būt šķietamā saprāta dominēšana pār emocijām. Dažreiz viņi ir nesamierināmi, ja ir pārliecināti, ka viņiem ir taisnība. Šādu vīriešu sirds atslēga ir cieņa pret viņa intelektu.

 

4, 13, 22, 31 (pārvalda Rahu enerģija)

Ir daudz strīdīgu pazīmju: no vienas puses, neaizsargātība un, no otras puses, bezjūtība ārējās izpausmēs. Viņiem ir lieli talanti, bet dumpīgais gars traucē iet dzīves ceļā. Ja lietas nenotiek pēc viņu likumiem, tad šie vīrieši mēdz ieņemt ienaidnieka pozīciju.

Kā speciālisti viņi ir izcili, disciplinēti un vērīgi, bet mēs runājam par romantiku. Šeit viņi var būt nepanesami, izrādīt pārmērīgas aizdomas, atrast vainu sīkumos. Nemēģiniet viņus maldināt – viņi to sapratīs īsā laikā.

 

5, 14, 23 (pārvalda Merkūra enerģija)

Šajos datumos dzimušie cenšas uzzināt par visu, bet pamazām. Viņi var uzturēt sarunu par jebkuru tēmu, taču viņi nav eksperti nevienā jomā.

Taču šādiem vīriešiem piemīt citi talanti – viņi var piedalīties sarunās un sasniegt savus mērķus, piedāvāt nestandarta risinājumus problēmām. No sievietēm viņas sagaida uzslavas par katru darbību. Diemžēl dažreiz viņus nav par ko slavēt, jo viņi bieži izpaužas kā nenobrieduši, bezatbildīgi indivīdi.

 

6, 15, 24 (pārvalda Venēras enerģija)

Uz šiem skaitļiem piedzimst ļoti jutekliski vīrieši. Randiņi ar viņiem var būt pasakaini. Viņiem ļoti patīk skaistas meitenes, taču viņas pašas nevēlas izcelties no pūļa. Dažreiz viņi ir pārāk norūpējušies par savu izskatu, un viņus var vadīt viņu īslaicīgās vēlmes. Tas nozīmē, ka jūs nevarat būt pārliecināts par viņu uzticību, kamēr neesat labāk iepazinies ar personu. Labā ziņa ir tā, ka šādi vīrieši ir gatavi izaugt pāri sev un attīstīties pārī.

 

7, 16, 25 (pārvalda Ketu enerģija)

 

Meditācija, kas sadedzina taukus!
Cilvēki ar augstu garīgumu un smalku saikni ar dabu un kosmosu. Viņi, domājot par savējiem, var nepamanīt, kas notiek viņiem zem deguna. Nebrīnieties, ja viņi nepamanīs jūsu jaunos auskarus. Dažām sievietēm attiecības ar viņām var būt mokoši sarežģītas, jo viņas var pazust uz vairākām dienām, neko nesakot. Viņiem vienkārši vajadzēja būt vieniem.

 

8, 17, 26 (pārvalda Saturna enerģija)

Īsti vīrieši, spēcīgi un drosmīgi, kuri spēj un ir gatavi lidot augstu. Tas ir jebkuras sievietes lepnums, blakus viņa jutīsies vāja, bet aizsargāta. Mīlestībā viņi izrāda pēkšņu maigumu un pārsteidz ar savu maigumu, atsaucību.

Lasi arī: Andželas Perlas nedēļas horoskops no 2022. gada 16. līdz 22. maijam visām zodiaka zīmēm – brauc lēnāk pār tiltu

Tomēr sagatavojies tam, ka tādu vīrieti mājās redzēsi reti, jo viņš ir pārliecināts darbaholiķis. Ja jūs viņu aizvainojat, viņš var aizvērties un uz ilgu laiku. Tiešām novērtē sirsnīgu sapratni.

 

9, 18, 27 (pārvalda Marsa enerģija)

Cīnītāji par taisnību, viņi ir gatavi iet līdz galam, ar savām dusmām iznīcinot ienaidnieku. Attiecībās viņi ir pārmērīgi ātri rūdīti un var paaugstināt savu balsi. Bet ārējai stingrībai nevajadzētu jūs atbaidīt. Zem necaurredzama cilvēka maskas slēpjas labsirdīgs vīrietis, kurš gatavs uzsmaidīt, atbildot pat svešam cilvēkam. Viņi vienkārši nevēlas to atzīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment