Ko saka cilvēki, apzinoties, ka viņus tūlīt nogalinās? 5 slepkavību upuru pēdējie vārdi

2. “Ej d***t!”(“F**k you!”) – teica reperis Tupaks tieši pirms savas nāves, kad nevēlējās inspektoram nosaukt slepkavas vārdu.

a99933_600_1400814739_tupac_suge_98

3. “Tas ir bīstami, tēt – es nezinu, vai man turp vajadzētu doties.” (“It’s dangerous, Dad, I don’t know if I should be going over there.”) – teica meita tēvam, pirms došanās prom no tūristu grupas Āfrikā uz viesnīcu.

Lasi vēl: Divu bērnu māte kļūst par “klusā slepkavas” upuri pēc tam, kad dārza darbu laikā saskrāpē roku

a99933_allymain

4. “Cito.” – atbildēja upuris inspektoram pirms sava pēdējā elpas vilciena, kad viņš viņam prasīja, kas ir slepkava. Izrādījās, ka tas bija burtu savienojums slepkavas tetovējumā, pēc kura slepkava ir ieguvis savu iesauku – policija to uzreiz nesaprata.

a99933_colon-sentencing-cropjpg-db18e4a9c8883ef7

5. “Rorijs!” (“Rory!”) – pēdējie izkliegtie jaunas meitenes vārdi pirms nāves. Izmeklēšanas gaitā atklājās, ka tā sauc meitenes puisi, kurš viņu nogalināja. Izrādās, ka bez šī vārda izkliegšanas slepkavu nebūtu izdevies identificēt.

a99933_elena14n-2-web

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6. Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām

Leave a Comment