Ko sievietes vēlētos, lai tu zinātu

1. Necenties atstāt iespaidu uz viņu

Protams, tu vari mēģināt atstāt labu iespaidu uz viņu, tomēr, ja centīsies pārāk daudz, tas izraisīs pretējo efektu. Un bieži vien ir tā, ka lietas, par kurām tu domā, ka tās atstāj lielu ietekmi uz sievieti, patiesībā tikai atstāj iespaidu uz citiem vīriešiem. Lamāšanās? Kaušanās? Dzeršana? Tas varētu tev likt izskatīties ļoti stingram (visdrīzāk tas atgādinātu seriālu aktieri, uz kuru ir interesanti skatīties), tomēr sievietei šādi vīrieši nav vajadzīgi. Protams, runa ir par sievietēm, kuras ir nobriedušas nopietnām saistībām.

2. Viņas neskuj kājas katru dienu

Neizprotamu iemeslu dēļ sabiedrība ir uzspiedusi normu, ka sievietēm ir jābūt gludām kājām. Tieši tāpēc sievietes arī cenšas savas kājas uzturēt gludas un skaistas – un tas viss jūsu dēļ, vīrieši! Tomēr nenobīsties, ja tavai sievietei kājas nav gludas katru dienu – tā tomēr ir liela noņemšanās, un skūt katru dienu tās ir praktiski neiespējami!

3. Kad tu pret viņu esi ļauns…

Jau no bērnudārza laikiem puišiem un meitenēm iemāca savstarpējo cieņu. Tomēr, lai arī cik mēs būtu pieauguši, šad tad sanāk aizvainot kādu. Tomēr sievietes to uztver daudz saasinātāk nekā vīrieši. Visticamāk vīrietis to laidīs gar ausīm, kamēr sievietei ļauni vārdi prātā paliek uz ilgu laiku. Tāpat ir jāmāk atšķirt, cik tālu vari jokoties un tas tiešām tiks uztverts kā joks, nevis ļauns apvainojums.

4. Lielākajai daļai sieviešu nauda nav prioritāte

Daudziem vīriešiem ir iestrādājies stereotips, ka sievietēm svarīga ir tikai nauda. Tomēr tā nebūt nav! Jā, nauda ir svarīga, tādēļ var rasties kašķi par, piemēram, naudas dalīšanu – ko kurš uzņemas apmaksāt. Tomēr lielākā daļa sieviešu nedzenas pakaļ naudai, bet meklē patiesu mīlestību.

5. Noslēpumu turēšana ir krāpšanās

Kad tava mīlestība no vidusskolas laikiem tevi pievienoja facebook draugiem, bet tu to viņai nepateici, tā ir krāpšana. Vismaz viņas acīs noteikti ir. Lai arī tev tas neko nenozīmē un tu pat ar viņu nesaraksties, pasaki to savai tagadējai draudzenei. Tas ir ļoti svarīgi, lai jūsu attiecībās valdītu pilnīga uzticība.

6. Viņa uztraucās, ja neatbildi uz viņas īsziņām

Un tā nav greizsirdība – viņa var uztraukties arī par daudz citām lietām. Visvairāk jau viņa uztrauksies par to, vai ar tevi nav noticis kas slikts. Tādēļ parūpējies par to, lai, ja nevarēsi būt kādu laiku pieejams, viņa to zinātu, kā arī pārbaudi savu telefonu ik pa laikam, lai redzētu, vai viņa tev kaut ko nav atrakstījusi.

 

Avots: www.askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment