Ko Tu vari darīt, ja Tev ir slikts sekss?

Gaismas ir aptumšotas. Divas pus izdzertas vīna glāzes stāv uz galda. Jūsu drēbes ir atradušas vietu uz zemes, dīvāna un galda. Jūs pasniedzaties viens pēc otra. Turot viens otru savās skavās, jūs nonākat gultā un ļaujaties tuvībai, bet tad… nekā.

Ne kaisles, ne kvēlas iekāres, ne ļoti aktīvas darbības. Tad tu pie sevis nodomā, kā tas ir iespējams, ka visi filmās un TV ekrānos ir pārņemti ar kaisli un rada salūtu, katrreiz nonākot guļamistabā. TV ekrānos tas viss ir iestudēts, bet reālajā dzīvē galvenā atslēga ir komunikācija. Jā, ir vienkārši jāmēģina runāt.

Pastāsti ko Tu vēlies

Pat tad, ja tu šķietami zini visu par savu partneri ikdienas dzīvē, tu ļoti iespējams neesi tik informēts par sava partnera vēlmēm un fantāzijām guļamistabā. Visticamāk, arī tu pats neesi vedis savu otru pusīti ekskursijā pa savu erotisko fantāziju valstību. Pastāsti, kas tev patīk, kuras ir tās vietas, kuras tevi iekvēlina. Un noskaidro, kuras ir tādas vietas tavam partnerim.

Ko darīt, kad sekss ir un paliek slikts

Kad jūs esat pamēģinājuši runāšanu un sapratuši, kas kuram patīk, bet tik un tā situācija guļamistabā neuzlabojas, tad ir laiks eksperimentiem. Tev ir jāiepazīst savs ķermenis, lai pastāstītu otram, kas tev patīk. Vai arī dariet to abi kopā, ļaujoties eksperimentiem u palīdzot viens otram atrast savas jutīgās zonas.

Ļoti iespējams, ka pie vainas ir darbā piedzīvotais stress, kurš grib nākt līdzi arī tavā guļamistabā, ietekmējot tavu sniegumu. Tad ir vērts izzināt, kā var atbrīvoties no stresa un par to informēt savu partneri un tikt ar to galā kopā.

Nekad netēlo

Tā vairāk gan ir sieviešu aizraušanās, mistisku iemeslu dēļ, bet to nevajadzētu darīt nevienam. Tēlojot tu pats sev izdari “lāča pakalpojumu”, tu vienreiz notēlo baudu, pēc tam otrreiz, partneris pieņem, ka tev tas patiesi patīk, tāpēc savas darbības vairs īsti nemaina. Savukārt, tu esi maldinājis partneri un pats vairs nesasniedz baudu. Gan attiecībās, gan seksā tev ir jābūt pilnīgi atklātam un, ja domas nesakrīt, tad ir jāmeklē kompromisi.

Avots: webmd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment