Kuri ir 9 pasaulē populārākie seksuālie fetiši? Prātā nebūtu ienācis!

9. Pieaugušie bērni. Šis fetišs ir kā lomu spēle – pieauguši cilvēki ietērpjas bēnu drēbēs un runā, lietojot tādu valodu kā lieto tāda vecuma bērni kā viņš ir piemērojis savai lomai. Šim fetišam otrs cilvēks ir vai nu mamma vai tētis un ” bērns”  šajā gadījumā var izjust uzmanību un rūpes, kas viņam ir pietrūcis bērnībā. Vispopulārākā esot mazuļu tēma. Nepatīkami iedomāties, kur šeit pieslēdzas seksuālas darbības…

8.Svingeri. Šis laikam jau ir plaši zināms fetišs, taču atgādināsim – šī fetiša ietvaros, pāri (visbiežāk laulāti) sapulcējas konkrētā vietā un laikā, lai “samainītos” uz brīdi ar savām otrajām pusītēm un nododas intīmām aktivitātēm.

7.Pārģērbšanās. Šis fetišs paredz, ka cilvēks apģērbjas pretējā dzimuma drēbēs un vai nu izbauda esamību tajās, iedomājoties, ka ir pretējais dzimums vai arī nododas seksuālām aktivitātēm ar partneri. Šis fetišs visbiežāk raksturīgs vīriešiem.

6.Pēdu fetišs. Šis arī ir visnotaļ plaši zināms fetišs, kur cilvēki apbrīno pēdas un, kas ir pats interesantākais – ne tikai pēdas vien, bet arī zeķes, zeķbikses, apavus un visu citu, kas saistīts ar pēdām. Pēdas visbiežāk skūpsta un sūc pirkstus.

5.Smēķēšana. Diezgan grūti varbūt uzreiz iedomāties kā šis var būt fetišs, ne tā? Visbiežāk tas visiem saistās vienkārši ar atkarību. Šajā gadījumā smēķēšana netiek izmantota kā apreibināšanās, bet gan kā simbols – cigaretei ir cilindriska, gara forma, kuru var uzskatīt par fallisku simbolu. Tā tiek smēķēta seksa laikā un dūmi ir interesants fetiša elements – tos var nodot no mutes mutē vai arī tos var pūst uz dzimumorgāniem.

4.BDSM. Šī abriviatūra tiek atšifrēta angliski (bondage, domination, sadism, masochism), kas paskaidrojot, nozīmē, ka šī fetiša būtība ir sadistiskas/mazohistiskas seksuālas aktivitātes kā arī dominēšana pār otru, izmantojot sasiešanu.

3.Āda un latekss. Ja tev būtu jānosauc materiāls, kas tev visvairāk asociējas ar vārdu fetišs, tad tu visdrīzāk nosauktu vai nu ādu vai lateksu, ne tā? Tad nu lūk, šis ir 3. pasaulē populārākais fetišs – dažādas seksuālas spēlītes, kur cilvēku uzbudina lateksa un ādas materiāla klātbūtne uz partnera ķermeņa.

2.Pēršana. Šis fetišs patīk tiem, kuri ir iecienījuši sadistiskas un mazohistiskas spēlītes – vieniem vai nu patīk pērt, kamēr otriem patīk saņemt pērienus, kā rezultā abi partneri tiek seksuāli uzbudināti. Per visbiežāk pirms seksa un tā laikā, lai pastiprinātu fiziskās sajūtas un emocijas.

1.Kleptoagnija. Grūti noticēt, ka šis varētu būt pasaulē izplatītākais fetišs, taču ir. Šis fetišs saistās ar masturbēšanu ar dažādiem priekšmetiem un īpaši uzbudinoši tas esot tad, ja priekšmets nepieder tam cilvēkam.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: ppcorn.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment