Kuri ir tie 6 produkti, kas spēj nogalināt vēža šūnas? Kurš to būtu domājis!

Lai gan būt 100% drošiem, ka šī slimība mūs nekad dzīvē neskars, īsti nevar, bet ir iespējams parūpēties par to, lai saslimstības risks būtu pēc iespējas mazāks.

Tieši tādēļ piedāvājam šos 6 produktus, kas var samazināt iespēju saslimt ar vēzi.

Mūsdienās nākas sadzīvot ar dažādiem draudiem mūsu veselībai, un vēzis ir viena no visnāvējošākajām draudīgajām slimībām. Šī dzīvībai bīstamā slimība atrodas teju uz katra stūra, tādēļ vienmēr jābūt ļoti uzmanīgiem gan pret savu veselību, gan pret ieradumiem, kas var jebkādi kaitēt tai. 

#1 Sarkanvīns

Vīnogu miziņās ir ļoti daudz resveratrola – spēcīgs antioksidants, kas spēj palēnināt novecošanās procesu, kā arī palīdzēt atrisināt arī daudzas citas veselības problēmas. Resviratrols var palīdzēt arī cīņā ar brīvajiem radikāļiem un vīrusiem, kā arī samazināt šūnu atmiršanu un veicināt DNS atjaunošanos.

Nekautrējieties un izbaudiet glāzi sarkanvīna, taču vienmēr atcerieties, ka par daudz ir par daudz, tādēļ lietojiet to ar mēru.

#2 Tomāti

Tie cilvēki, kuri ikdienā uzturā lieto tomātus, samazina iespēju iegūt prostatas vēzi par veseliem 50%. Tomātos ir ļoti daudz likopīna – sastāvdaļa, kas nomāc vēža šūnu rašanos un samazina to attīsītbu.

#3 Mellenes un avenes

Šīs ogas ir zināmas savu pretvēža īpašību dēļ, un visveselīgākās tās ir tieši sievietēm, jo tās samazina iespēju saslimt ar olnīcu vēzi. Šīm ogām tumšā krāsa ir pateicoties augstam fitoķīmiskajam sastāvam, kas nomāc vēža šūnas un samazina to rašanās iespējas.

#4 Tumšā šokolāde

Iespējams, ka agrāk šaubījāties, taču tagad zināsiet – tumšajā šokolādē ir ļoti daudz antioksidantu. Tie var palīdzēt sirds un asinsvadu sistēmas uzturēšanā, uzlabot garastāvokli, kā arī palīdzēt cīņā pret vēža šūnām.

Baudiet šokolādi ar mēru!

#5 Kafija un zaļā tēja

Tasīte kafijas vai zaļās tējas noteikti ir pirmais, par ko iedomājaties no rītiem pēc pamošanās. Šajos dzērienos ir ļoti daudz antioksidantu, kas samazina risku saslimt ar vēzi.

#6 Kurkuma

Kurkuma ir viena no visveselīgākajām garšvielām, kas zināma ikvienam veselīga dzīvesveida piekritējam. Šī garšviela dara brīnumus cīņā pret vēzi, palēnina novecošanos, samazina iekaisumus, sāpes un šūnu bojāšanos. Kurkuma stimulē imunitāti un uzlabo atmiņu, palīdz saaukstēšanās vai pat gripas gadījumā. Tai vajadzētu būt neatņemamai sastāvdaļai jūsu uzturā.

Izmainiet savu dzīvesveidu un ēdienkarti, ja tiešām vēlaties cīnīties pret dažādām slimībām.

Lasi vēl: Andrea – modele, kurai ir vēzis, un kura parāda, ka šī diagnoze nav beigas visam. Iedvesmojoši!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment