Latviešus noteikti pārsteigs ārzemnieku reakcija uz Samantas Tīnas Eirovīzijas dziesmu

Par Samantas Tīnas jauno dziesmu dzirdamas arī daudzas atsauksmes no ārzemēm. Daudzi ārvalstu video blogeri pauduši savu viedokli par Latvijas dziesmu 2021. gada Eirovīzijai, tāpat daudzas atsauksmes lasāmas arī internetā. 

 

Jāsak uzreiz – atsauksmes ir daudz labākas nekā pirmā reakcija no Latvijas iedzīvotājiem. Jāatgādina, ka Latvijā Samantas dziesma internetā saskārās ar nežēlīgu kritikas vilni un absolūtais vairākumus cilvēku internetā pauda negatīvu nostāju par klipu.

Lasi arī: Kā izveidojās liktenis meitenītei, kuru 4 gadu vecumā nozaga un pārdeva čigāniem.

Iemesli tam var būt dažādi. Pirmkārt no komentāriem noprotams, ka daudziem Latvijā nepatika dziesmas vēstījums un klips, kurā, cita starpā, bija jūtama iestašanās par LGBTQ tiesībām (seksuālo minoritāšu tiesības)! Ņemot vēra, ka liela daļa Latvijas sabierības ir ļoti konservatīva, attiecīgi komentāros dziesma tika pakļauta lielam kritikas vilnim.

Vai jums patīk Samantas Tīnas jaunā Eirovīzijas dziesma?

Vienlaikus lasāms, ka daudziem nepatika arī pati dziesma, jo tā ir ļoti ekperimentāla un netradicionāla.

Lūk tikai daži no komentāriem, kas lasāmi internetā Latvijā:

“Nesmuka dziesma! Dziedāt nemāk! Lūpas uzpumpētas! Viss pagalam. Izgāzīsies 100%.”

“Žēl, ka viņa nevar piedalīties ar pērnā gada dziesmu 🙄 Šī nestāv klāt 😣 Šī dziesma… balgāns un uzkrītoša “spiešana” uz nodriskātas tēmas jūtām. Nu ļoti jācer, ka uzķersies… Esmu ļoti vīlusies, tomēr darbs ir ieguldīts, lai izdodas!!! …bet balss viņai ir lieliska.”

 

“Tipiska “Eirovīzijas” dziesma…ne melodijas, ne lirikas, ne horeogrāfijas…tikai šovs… Jo plikāki stilbi un kailāks šekums – jo lielākas izredzes vismaz pa gabalu pavērot finālu… Nez, kāds viedoklis šoreiz būtu maestro Paulam…”

 

Šie vēl bija salīdzinoši pieklājīgākie kritiskie komentāri…

 

Bet ko par Samantu saka ārzemēs?

Interesanti, bet tur viedoklis ir krasi pretējs, un viņas veikums izpelnījies ļoti pozitīvas atsauksmes.

 

Viens no spēcīgākajiem signāliem ārzemēs valdošajai nostājai ir videoblogeru atsauksmes. UN absolūtais vairums no viņiem par dziesmu bija sajūsmā.

Viņi liela Samatas balsti, dziesmas vēstījumju un ekperimentālo skanējumu! Komentāros lasāmas atsuaksmes kā, “specīgi, šī gada favorīti!”, “Mans nr.1. Noteikti balsošu”, “”Kas par dziesmu. Esmu šokā, cik laba šogad ir Latvijas dziesma”!

Lūk daži no video ar reakcijām uz Samantas jauno dziesmu:

Lasi arī: Kā izveidojās liktenis meitenītei, kuru 4 gadu vecumā nozaga un pārdeva čigāniem.

Arī interesanti: Sieviete nodzīvoja 12 gadus klosterī un nolēma atklāt kādas netiklības tur notiek aiz aizslēgtām durvīm

Avots: dzentlmenis.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment