Paši ļaunākie eksperimenti pasaules vēsturē – nevarēsi iztēloties, ka kas tāds tiešām notiek!

Holmsburgas cietuma eksperiments

2

Cietumnieki ir pirmie kandidāti uz šāda veida eksperimentiem – un ne no brīvas gribas. Amerikas armija izviedoja pētījumu, kur tika pārbaudīts Agent Orange (oranžais aģents – ķīmisks kaujas defoliants, herbicīds) efekts. To plaši izmantoja Vjetnamas kara laikā. Cietumniekiem tika injicēts šīs vielas blakus produkts – rezultātā viņiem sāka veidoties hlorakne, kas ir ādas slimība. Cilvēku ķermenī tika inficēts viss – sākot ar seju un beidzot ar cirkšņu apvidu, un eksperimenta dalībniekiem ar šo slimību nācās dzīvot vēl ilgi pēc eksperimenta beigām. Vēlāk ārsts Klingmans, kurš arī stāvēja aiz šī eksperimenta, izgudroja Retīnu-A, kas ārstēja no briesmīgās ādas slimības.

Cietoksnis

3

Cietumnieki atkal tika piesaistīti eksperimentam laboratorijā, ko nosauca par “cietoksni”. Padomju laika slepenā policija uz cietumniekiem veica dažādus eksperimentus. Viņi vēlājās izgudrot ideālu ķīmisko ieroci, kam nebūtu nedz garšas, nedz smaržas. Cietumniekiem tika dotas vairākas devas ar sinepju gāzi, digitoksīnu, ricīnu un citām nāvējošām vielām, kas tika pievienotas ēdienam un dzērienam. Tas noveda pie super-indes “C2” atklāšanas, kas upurus padarīja īsākus, vājākus, un viņi nomira 15 minūšu laikā.

Lasi vēl: Mūsu tumšās sirdis: Stenfordas cietuma eksperiments

Aversonas projekts

1

70-tajos un 80-tajos gados Dienvidāfrikas aparteīda armija centās iznīdēt homoseksuālismu karavīru vidū, izmantojot dažādas mocīšanas metodes. “Uz aci” noteiktie homoseksuāļi tika aizvesti pie psihiatra, kur uz tiem veica eksperimentus ar šoka terapiju, hormonu ārstēšanu un, ja viss cits izgāzās, tad viss vainagojās ar piespiedu dzimuma maiņu. Nav īsti zināms, cik daudzi karavīri piedzīvoja piespiedu dzimuma maiņu, tomēr tiek lēsts, ka aptuvenais skaits bija 900.

Ziemeļkorejas eksperimenti

1

Ziemeļkorejas eksperimenti ir pielīdzināmi nacistu eksperimentiem 2.pasaules kara laikā. Valdība kategoriski noliedz visus apvainojumus, bet aculiecinieki apgalvo, ka tā patiešām ir noticis un notiek vēl joprojām. Kāda sieviete ir stāstījusi par eksperimentu, kurā 50 sievietēm lika ēst saindētas kāpostu lapas. Ja viņas atteicās, atriebība gūlās pār viņu ģimenēm. Visas 50 sievietes nomira 20 minūšu laikā – visas vēma asinis un asiņoja pa taisno zarnu. Kvons Hjoks, kurš ir galvenais apsardzes darbinieks, minēja, ka šajā laboratorijā ir veikti visdažādāko veidu saindēšanas eksperimenti. Tāpat viņš apgalvo, ka ir redzējis, kā kāda ģimene ir tikusi nogalināta ar indīgu gāzi – vecāki mēģinājuši atdzīvināt savus mirušos bērnus, pirms paši tikuši nogalināti.

Avots: theoccultmuseum.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment