“Lauvas ir savtīgas, Skorpioni ir greizsirdīgi, un Vērsis…” Rūgta patiesība par katru zodiaka zīmi. Katras zodiaka zīmes sliktākās īpašības

7. Svari

Nekad nevar zināt, kas ir Svaru prātā. Sirsnība noteikti nav par viņiem, katrs solis, katrs vārds ir skaidri pārdomāts. Attiecības ar citiem cilvēkiem tiek veidotas pēc viena principa: “izdevīgi” vai “neizdevīgi”.

Svari vēlas būt mīlēti un pieņemti. Viņi darīs visu, lai sasniegtu šo mērķi. Viņi ir kaitinoši ar savu neizlēmību. Viņi paši neko nevar izdarīt. Interesanti, ka šai godīguma zīmei patīk dot citiem “saprātīgus” padomus. Tomēr viņš nekad tos neievēro un pārkāpj noteikumus sava prieka pēc.

Īpašības, kas jums jāuzlabo savā personībā, ir negatīvisms un pastāvīgs slinkums.

8. Skorpioni

Kad Skorpioni kādā iemīlas, viņi to dara līdz apsēstībai, kas var novest pie prasībām un kontroles pār cilvēkiem un lietām. Viņu greizsirdība un īpašumtiesības var radīt problēmas attiecībās. Viņi mēdz būt arī neelastīgi, jo nevēlas pārmaiņas.

Skorpioni ir pazīstami kā nepielūdzami un gadiem ilgi var gaidīt atriebības iespēju, kas sniegs viņiem gandarījumu. Lai gan viņi var piedot, viņi nekad neaizmirst, kurš viņus nodeva vai nodarīja pāri.

Šī zīme ir lielisks manipulators. Un, lai gan nevienam nepatīk zaudēt, šīs zīmes cilvēki sakāvi uztver spēcīgāk nekā citi.

9. Strēlnieks

Šī zīme ir liels sapņotājs, viņš ir izklaidīgs un bezrūpīgs. Tas liek viņam visu atstāt uz pēdējo brīdi un izraisa pastāvīgu stresu. Strēlnieks dzīvi izbauda pilnībā, taču drīz vien atsakās no visa, ko cenšas darīt, un visām aktivitātēm, ko uzņemas.

Lai gan Strēlnieki ir pazīstami ar savu godīgumu, viņi dažreiz var būt ārkārtīgi skarbi. Viņu sliktākā īpašība ir viņu tieksme sagādāt sāpes godīguma vārdā. Dažreiz šķiet, ka viņi nesaprot, ka jums ir jādomā par to, ko sakāt, jo jūs nevarat atsaukt to, ko sakāt.

Strēlnieki var uzvesties kā nenobrieduši bērni.

10. Mežāži

Mežāzis ir auksts, vienaldzīgs un vienaldzīgs. Lietišķi izturas pret citiem cilvēkiem. Pie sliktākajām Mežāža rakstura iezīmēm pieder empātijas trūkums, dažkārt skopums un tieksme uz moralizēšanu. Tā kā viņam patīk kontrolēt, viņam nepatīk pārsteigumi, uz kuriem viņš reaģē pārāk nervozi.

Mežāži ir briesmīgi pesimisti. Tomēr viņi jūtas labi, kad viss apkārt ir slikti, tāpēc viņi var teikt: “Es tev to teicu”. Joprojām ir prieks skatīties uz viņu mūžīgi neapmierināto seju. Patoloģiskas šaubas par sevi noved pie tā, ka viņi maniakāli uzskaita citu cilvēku trūkumus, kritizē, neko nepiedāvājot pretī.

Turklāt viņi ir apsēsti ar darbu, viņiem ir ambicioza reputācija, un viņus piesaista veiksme un nauda. Viņi ir darbaholiķi, dzimuši līderi, mīl varu un bagātību.

11. Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir ļoti ambiciozi un gatavi tūlītējai rīcībai, taču gadās, ka viņi pieņem lēmumus, nedomājot par iespējamām sekām. Dažreiz viņi kļūst arī pārāk autoritāri, pat valdonīgi. Ja viņi kaut ko vēlas šeit un tagad, viņi smagi strādās, lai to sasniegtu.

Ūdensvīrs ir brīvs gars, kas dzīvo savā pasaulē. Šī iemesla dēļ viņš nevar pielāgoties daudzām sociālajām normām un noteikumiem. Viņam tik ļoti rūp viņa neatkarība un brīvība, ka viņš labprātāk pamestu draudzību vai mīlestību, nekā pārkāptu savas robežas.

12. Zivis

Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir īpaši radoši un ar augsti attīstītu intuīciju. Tajā pašā laikā viņi var būt savtīgi un pārāk jutīgi pret sevi. Vissliktākais Zivīs ir viņu tieksme kļūt atkarīgam. Tie ir neaizsargāti cilvēki, kas bieži vien ir atrautīgi no realitātes, baidoties tikt ievainoti. Tas viņu draugu loku padara ļoti noslēgtu. Tāpat kā citām zīmēm, viņiem ir grūti kontrolēt savas emocijas. Kad Zivis satrauksies, tu to uzreiz pamanīsi.

Ārpasaule viņiem ir pārāk skarba, tāpēc Zivis ap savu personību veido emocionālu kokonu. Citiem cilvēkiem tas šķiet savrups un pat traks. Dzīvot ar šādu cilvēku ir neticami grūti.

Lasi vēl: Tamāra Globa starp zodiaka zīmēm nosauc 2024. gada “veiksmes karali”.

Viņiem patīk visu kontrolēt un visu darīt pašiem. Viena no viņu vājajām pusēm ir tā, ka viņi neprot deleģēt uzdevumus, kā rezultātā daudzas reizes nedēļā ir slikts garastāvoklis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment