Lūk, kas notiek, ja tu masē šo punktu pierē!

Viegli spiežot refleksoloģijas punktu, tas stimulē kādu citu ķermeņa daļu. Bet mēs fokusēsimies uz sejas un pieres apvidu. Kad tu pieskaries ādai uz pieres, tu aktivizē enerģijas centrus zem ādas. Maigs spiediens (aptuveni tāds, kādu tu izmantotu, lai piespiestu lifta pogu), var atjaunot iepriekš bloķēto enerģijas plūsmu, kas atjaunos balansu.

Enerģija tiek bloķēta fizisko un emocionālo traumu dēļ, kuras mēs dzīves gaitā esam piedzīvojuši. Pamatojoties uz tradicionālo Ķīniešu medicīnu, enerģijas plūsma ir nepieciešama labai cirkulācijai un visām citām ķermeņa daļu funkcijām. 

Masējot šo punktu pieres vidusdaļā, mēs strādājam ar Jaņ enerģiju. Šī enerģija sākas galvā un plūst cauri visam ķermenim.

Punkts, ar kuru tu strādāsi, tiek saukts par trešo aci – tā ir novietota starp uzacīm, mazliet augstāk par deguna beigām.

Maiga spiediena uzlikšana šai vietai palīdz koncentrēties, atbrīvo no galvassāpēm un palīdz arī acu saspīlējumam – kas ir noderīgi gadījumā, ja tev nākas pavadīt daudz stundu pie datora ekrāna. Pamatojoties uz Ķīniešu medicīnu, šī punkta masāža var palīdzēt arī attīstīt intuīciju.

Uzliec maigu spiedienu šim punktam no 45 sekundēm līdz 1 minūtei. Tāpat tu vari izmantot masējošas kustības vertikālā virzienā, masējot aptuveni līdz pieres vidum.

Avots: powerofpositivity.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment